Green Friday | Een bos bomen én een bos bloemen

Green Friday | Een bos bomen én een bos bloemen

Reflower is partner van de Green Friday beweging. Dit jaar planten we een boom voor ieder verhuurd boeket op vrijdag 25 november 2022. 

We bieden nooit korting aan, dus ook niet op Black Friday, maar we investeren in een groene planeet door bomen te planten. We doen mee met de Green Friday Campagne. We gaan een bos bomen planten. We staan ook op de Impact Market in de Hallen in Amsterdam.

Het is onze visie dat blijvende bloemen een beeldig alternatief zijn voor verse bloemen. Met originele, handgemaakte boeketten in leuke vazen verrassen wij de leden van de bloemenbieb iedere keer weer. Inmiddels staan er ruim 450 vazen bij mensen thuis op de keukentafel, in restaurants, in de wachtkamer bij de huisarts of op de balie van grote kantoren. Iedereen mag meedoen! Samen blijvende bloemen delen levert veel positieve klimaatimpact op.

Met onze kunstbloemen verminderen we 146 kilo CO2-uitstoot en creëeren we 18 kilo minder afval per boeket per jaar. Goed voor milieu!

 

Vorig jaar hebben we 10 bomen geplant!

Waarom Green Friday?

Op Green Friday maken we een statement tegen Black Friday: de dag waarop schreeuwende kortingen en goedkope deals ons om de oren vliegen. Op deze manier werkt Black Friday impulsaankopen en overconsumptie enorm in de hand. En daarmee putten we onze aarde in rap tempo uit.

Bij Trees for All geloven we dat het anders kan én moet. Daarom gaan wij op Black Friday voor Green Friday. We moedigen bedrijven en consumenten aan om te investeren in een groene planeet. Hoe? Door duurzame en tweedehands producten te (ver)kopen. Door spullen te (laten) repareren of recyclen. En door de aarde iets terug te geven: bomen voor het Green Friday Forest! Sluit jij ook aan? Klik hier om als particulier mee te doen met Green Friday.

 

 

Als deelnemer van Green Friday doneer je minimaal 50,-. Daarmee kunnen we 10 bomen planten in het Green Friday Forest. Hoe meer bomen, des te groter het bos. Daarom zijn donaties van boven de €50,- meer dan welkom!

 

 

 

 

Terug naar blog