Blijvende bloemen voor

Bedrijven

Reflower is de duurzame bloemenbieb. We zijn gestart met het abonnement op kunstbloemen, als alternatief voor verse bloemen, zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. We leveren voor o.a. horeca, zorgpraktijken, winkels, kantoren en ook voor jullie bedrijf.

Jullie bepalen zelf wanneer het tijd is voor een ander boeket, dan wisselen we de bloemen om voor een nieuwe vaas. We kunnen de bloemen ook per seizoen wisselen. Als steeds meer mensen en bedrijven onze blijvende bloemen delen, maken we samen meer impact.

Bekijk hieronder meer informatie

Blijvende bloemen in de

Horeca

Ook voor horeca levert Reflower blijvende bloemen! De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend, van een grote boeketten tot kleine tafelstukken in de gewenste aantallen.

Groot gemak, geen afval en altijd mooie bloemen. Steeds meer café's, restaurants en hotels kiezen voor Reflower blijvende bloemen.

Meer zien

Blijvende bloemen op

Kantoor of wachtruimte

Veel kantoren kiezen voor het gemak van altijd mooie bloemen op de balie. Zero waste en CO2 reductie staat steeds hoger op de agenda van facility managers en bestuurders. Daar dragen wij graag aan bij.

Ieder seizoen een andere kleur, een andere vaas én een frisse uitstraling. Beeldige blijvende bloemen zijn een duurzame en gemakkelijke oplossing voor op kantoor.

Meer weten

Blijvende bloemen in de

Winkel

Buiten bij de ingang, binnen naast de kassa of in de etalage. Ieder seizoen een andere kleur, een andere vaas en een frisse uitstraling. Beeldige blijvende bloemen zijn een duurzame en gemakkelijke oplossing voor veel winkels!

Mogelijkheden bespreken

Blijvende bloemen in de

Praktijk/ wachtkamer

In een kliniek, praktijk of salon. Zeker op plekken waar met een hygiënische standaard wordt gewerkt zijn kunstbloemen een perfecte oplossing om altijd te genieten van mooie bloemen.

Boeketten bekijken
 • Een prachtig boeket dat elke dag…

  Een prachtig boeket dat elke dag lovende woorden en positieve reacties oproept. Iedereen die mijn kantoor binnenloopt, ziet direct deze eye catcher en is even stil en dan vol bewondering. Het duurt even voor ze door hebben dat het kunst is en dan vinden ze dat verrassend natuurlijk

  November 02, 2023

 • We hebben goede ervaringen met het…

  We hebben goede ervaringen met het bedrijf, leveren keurig op tijd. en hebben aardig wat verschillende soorten bloemen/boeketten in hun assortiment.
  En vooral duurzaam.

  November 02, 2023
 • Heel mooie bos

  Heel mooie bos, ook krijg ik complimenten van bezoek. En het geeft een goed gevoel dat er niet iets dood gaat waar je bij staat.

  October 31, 2023
1 van 4

Mogelijkheden bespreken?