Blijvende bloemen op

Tafel

Met Reflower blijvende bloemen geniet je altijd van fleurige bloemen, bijvoorbeeld op de eettafel en keuken(eiland). De maten M (medium) en L (large) zijn beide hiervoor geschikt als een prachtige presentatie. Ervaar het gemak en maak je geen zorgen, want Reflower bloemen blijven altijd mooi.

Lees hier onze reviews

Blijvende bloemen in de

Woonkamer

In de woonkamer verrijkt Reflower jouw interieur met zowel een M (medium) als L (large) boeket, perfect voor de salontafel of bijzettafel. Of ga voor een XL boeket, een echte blikvanger. Liever een combinatie van formaten? Kies een passende set uit onze bloemenbieb of neem contact met ons op voor meer mogelijkheden.

Meer zien?

Blijvende bloemen in de

Slaapkamer

In de slaapkamer creëer je met Reflower eenvoudig sfeer en gemak, of het nu voor jouw eigen slaapplek is of voor het gastenverblijf. Maak je geen zorgen over onderhoud, want met een blijvende bloemen abonnement geniet je altijd van een mooie bos bloemen inclusief vaas.

Blijvende bloemen in jouw

Werkruimte

In een werkruimte voegt Reflower moeiteloos sfeer en comfort toe, perfect voor jouw eigen thuiswerkplek. Of je nu je werkplek wilt verfraaien of een aangename omgeving wilt creëren voor videovergaderingen, Reflower biedt blijvende bloemen die altijd mooi blijven. Geef jouw werkomgeving een stijlvolle upgrade zonder je zorgen te maken over onderhoud, want na een heerlijk weekend vrij staat er nog steeds een beeldig boeket.

Ook een mooi boeket op je werkplek? Reflower levert ook aan zakelijke klanten.

 • Prachtige boeketten

  Prachtige boeketten!
  Makkelijk kiezen op de website. Ik miste alleen wel de hoogte van de vazen en het totale boeket waardoor mijn eerste bos écht veel te groot was voor mijn huis.
  Snel reactie op vragen.
  Goede bezorging.

  07 december 2023
 • Prachtig, veel keus en makkeliijk

  Ben al 3,5 jaar een heel tevreden klant. De bloemen zijn echt heel mooi, vaak niet van echt te onderscheiden, en er is enorm veel keus. Vooral fijn om mooie seizoensboeketten te hebben. Even op de website iets uitzoeken en binnen no time heb ik een nieuw boeket binnen!

  12 december 2023
 • Prachtig boeket

  Duurzaam omdat ik nu in plaats van elke week verse bloemen koop nu voor reflower gekozen heb. Levering ging uitstekend.

  06 december 2023
1 van 3