Blijvende bloemen bij

Events

Bij Reflower begrijpen we dat evenementen, verjaardagen, feesten en partijen de ideale gelegenheid zijn om een sfeervolle en kleurrijke ambiance te creëren.
Bij Reflower kan je prachtige kunstbloemen huren, voor een dag, een week of een maand.
Zonder gedoe en met oog voor styling en zonder klimaatimpact.

Meer weten

Blijvende bloemen bij een

Diner

Ook voor op tafel levert Reflower blijvende bloemen. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend, van grote tafelstukken tot kleine vaasjes gevuld met blijvende bloemen.

Opties bespreken?

Blijvende bloemen op een

Huwelijk

Zeker weten dat alle bloemen er goed bij staan op een huwelijk? Wij bieden onze blijvende bloemen ook aan voor deze speciale momenten! Van grote bloemstukken, kleine of grote tafelboeketten tot een imposante bloemenboog. Wij verzorgen graag blijvende bloemen om deze speciale momenten op te fleuren!

Meer zien

Blijvende bloemen voor

Voor jou

Weet je al helemaal wat je wilt? Dan kan je via de onderstaande knop vrijblijvend een aanvraag indienen.

Weet je nog niet helemaal wat je wilt, dan kan je altijd contact met ons opnemen om opties te bespreken.

Aanvraag indienen

Mogelijkheden bespreken?

 • We krijgen complimenten van Coen

  We krijgen complimenten van voorbijgangers die onze bloemen ze mooi vinden staan. Vanaf buiten ziet het boeket er ook heel mooi uit. Net als wij zelf binnen ervaren natuurlijk.
  Service en producten van Reflower zijn top

  August 28, 2023
 • Duurzame alternatieve voor de aankleding van een event

  Het waren mooie boeketten met passende vazen die helemaal naar de binnenstad in Utrecht aan de Oudegracht geleverd zijn precies op tijd voor ons event. Duurzame boeketten, die perfect pasten bij het REFRESH event waar wij bekend maakten dat WAUWcloset een nieuwe kledinglease bibliotheek in Utrecht in het groene E&Co warenhuis gestart was. Niet alleen circulaire bloemen maar ook kleding. De bloemen maakten ons event veel vrolijker en feestelijker. Zeker aan te raden om tijdens events te gebruiken!

  September 14, 2023

 • Al maandenlang plezier

  Snelle reactie op mail, keurige aflevering thuis door vriendelijke mensen. Wissel na een aantal maanden van boeket verliep ook soepel. Erg blij met deze duurzame bos in huis!

  November 09, 2023