Horeca x Reflower

Reflower is de duurzame bloemenbieb. We zijn gestart met het abonnement op kunstbloemen, als alternatief voor verse bloemen, zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren. 
 
Locaties:
Onze bloemen staan al bij een aantal café’s en restaurants, zoals alle Eendracht-locaties, Hotel Arena, A Beautiful Mess, Sophie Eats, Bar Bellini, Café Schinkelhaven, Bartack, Café Midwest, Café Kosmos, Café Belcampo, Anne&Max en Brasserie Lolita in Amsterdam en Club Cabo, Tijn Akersloot, en Café Samabé in Haarlem. Meestal leveren we kleine vaasjes op tafel en grote vazen met bloemen die op de bar staan.
 
Voordelen:
  • Altijd mooie bloemen
  • Styling: zelf te kiezen of afgestemd op de locatie
  • Voordeliger dan wekelijks verse bloemen
  • Geen afval van verse bloemen
  • Geen vies water in de vaas
 
Wisselen:
Jullie bepalen zelf wanneer het tijd is voor een ander boeket, dan wisselen we de bloemen om voor een nieuwe vaas. We kunnen de bloemen ook per seizoen wisselen. Als steeds meer mensen en bedrijven onze blijvende bloemen delen, scheelt dat (veel) klimaatimpact. Verse bloemen
 zijn minder groen dan ze lijken omdat ze ingevlogen worden uit verre landen of gekweekt in de kas, vaak met het gebruik van pesticiden. Alle verse bloemen worden na 10 dagen weer weggegooid. 
 
Impact:
Onze blijvende bloemen gaan 10 jaar mee en door telkens nieuwe boeketten samen te stellen, bieden we veel afwisseling.
Reflower heeft in 2022 60.000 CO2 uitstoot bespaard en 90.000 kg bloemenafval, met de verhuur van 400 vazen. We willen groeien naar 4.000 vazen om zo steeds meer impact te maken. Doen jullie ook mee?
 
Kosten:
Onze boeketten worden altijd verhuurd in een bijpassende vaas.
Kleine vaasjes zijn €5, M boeketten voor €20, L boeketten voor €25 en XL boeketten vanaf €45 per maand. We hebben ook hele grote XXL boeketten op aanvraag. De wisselkosten worden apart berekend.
 
In bijgaande PDF zijn een aantal foto’s zichtbaar van de bloemen zoals ze staan bij de verschillende restaurants. Er zit een offerte bij om een inzicht te geven van de kosten.
 
Afspraak maken?
Wil je de bloemen ‘in het echt’ bekijken? We vinden het leuk om even langs te komen om ze te laten zien. Ons telefoonnummer is 085-0041239 en email: info@reflower.nl
 

 

 

Mogelijkheden bespreken?