Reflower Nieuwsbrief Juni 2023

Reflower Nieuwsbrief Juni 2023

Update:

De nieuwste Reflower zomercollectie staat online. Onze blijvende bloemen kunnen tegen warm weer, airconditioning en zon. We hebben fleurige boeketten in leuke vazen. Van roze pioenen tot tijgerlelies. Van gele mimosa tot zonnebloemen. Kijk in de bloemenbieb voor het huidige aanbod en bestel een wissel of een nieuw boeket.


Bezorging:
We bezorgen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht op dinsdag of woensdag. In Amsterdam gaan we vaak met de bakfiets op pad om vazen met boeketten te wisselen bij kantoren, restaurants of aan de deur. 

Team:
Het Reflower team is uitgebreid. Carolien Kommeren bezorgt bijzondere bestellingen en maakt nieuwe klanten blij met onze blijvende bloemen.  Marene Schram maakt de logistieke planning en is verantwoordelijk voor de bloemenbieb. Marion van der Mast stelt de mooie boeketten samen. Joyce Ruijgrok is verantwoordelijk voor de administratie. Yara Aarsen bezorgt met de bakfiets in Amsterdam. 

TIJGERLELIE
Het nieuwste boek van Marion Pauw is gelanceerd. Onze tijgerlelies hebben haar feestje opgefleurd en waren te zien op de foto's van de aanwezigen op Instagram en op TV.

Marion is tweevoudig winnaar van de gouden strop. De Tijgerlelie in 1 zin: Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert. Spannend, heel erg goed geschreven en er valt altijd een dode.
Tijgerlelie: nieuw binnengekomen op nummer 16 van de Top 60. Leuk om te kopen bij de boekhandel. De speciale Tijgerlelie vazen zijn natuurlijk te huur.

Avondvierdaagse Westerpark
Snoep, medailles, bloemen én op de foto bij de finish van de Avondvierdaagse Westerpark. Dit was een leuke activiteit om te doen. Onze bloemenboog als milieuvriendelijk alternatief voor de ballonnenboog.

Deze boog hebben we ‘nieuw’ gemaakt. Nieuw tussen haakjes omdat we alle restjes groen en korte bloemen konden gebruiken, die we de afgelopen jaren verzameld hebben. Ook huren? Dat kan. 
Lees verder...

Het Social Impact Event is een mooi evenement waar Impact Makers het bedrijfsleven elkaar ontmoeten. We make impact together. Carolien Kommeren en Marene Schram waren aanwezig namens Reflower. Onze bloemen stonden beeldig op het podium in vazen van Return to Sender, die daar ook aanwezig waren. 
Binnenkijken in vtwonen in de kleurrijke woning van Maartje van Barts Boekje: ‘Trial and error is mijn motto’ - met Reflower blijvende bloemen in haar huis.
Reflower Sustainable Innovators Video 
Dit is een serie, die informatief en integer gemaakt is. 
Ondernemers vertellen over hun visie en oplossingen. Voor ieder probleem een actie, een alternatief.  Duurzame koplopers die met energie en vertrouwen de toekomst proberen te verbeteren voor de volgende generaties. Gemaakt door Oupro Media, te zien op Youtube.  Zoek op Sustainable Innovators.
Wil je onze blijvende bloemen ' in het echt' zien?
In deze café's, restaurants en strandtenten staan onze vazen met kunstbloemen. 

Zandvoort: Tijn Akersloot en Club Cabo
Haarlem: Café Samabé
Amsterdam:
Café KosmosMama Koelkast, Brasserie Lolita en Bar Bellini, BarTack, Café Schinkelhaven, Anne&Max en Café Belcampo. Hotel Arena/ Park Hotel
Eetcafé De Eendracht in Abcoude, Alkmaar, Baarn, Blaricum, Enkhuizen, Hilversum en Weesp.
Er staan ruim 60 nieuwe boeketten in de duurzame bloemenbieb, verdeeld over de Large collectie & de XL collectie. Kies jouw favoriete vaas met blijvende bloemen uit en we brengen hem graag langs.

Heel veel dank voor het lezen van deze nieuwsbrief en interesse in Reflower. Samen blijvende bloemen delen is een circulair initiatief. Doe je mee?

Fleurige groeten,
Namens team Reflower


Ellyne Bierman
ellyne@reflower.nl
Founder

Terug naar blog