Tijgerlelie - Marion Pauw - Boeklancering

Tijgerlelie - Marion Pauw - Boeklancering

Het leukste berichtje kreeg ik van Marion Pauw: Ha Ellyne! Heb jij toevallig ook Tijgerlelies in je assortiment? Ik: Bedoel je deze bloemen? Kan ik bestellen. MP: Mijn nieuwe boek heet Tijgerlelie, dus ik heb ze nodig voor mijn lanceringslunch... 

 

We hebben hele mooie tijgerlelies gevonden bij Silk-ka en in vazen van POLSPOTTEN neergezet tijdens de lanceringslunch.

Marion Pauw ken ik sinds 2012 toen ze onze top-interviewer was voor het tijdschrift Fab. Ze interviewde vriendinnen, collega's en interessante vrouwen met daarbij altijd een stralende fotoshoot. Zo heb ik ook Elle Van Rijn, Marian Mudder en Susan Smit leren kennen.

 

Nu ben ik natuurlijk 'De Bloemist', ik was ruim van te voren om alles mooi neer te zetten, maar ik wilde nog even persoonlijke kaartjes schrijven voor in de goodiebag, toen de eerste vriendinnen al binnendruppelden. Er waren drie Reflower ambassadeurs, Eveline Aendekerk van Stichting CPNB, Barbara van Erp van Snippet Media en Claudia Straatmans van Nouveau Magazine.Er was 1 no-show, dus ik mocht meelunchen. Te leuke middag gehad. Foto's gemaakt, genoten van de vegan lunch van Hotel V & The Lobby.

Het eerste boek werd uitgereikt aan Yvonne Keuls ( 91), met recht een echte Tijgerlelie.

Wat is een Tijgerlelie?
Een leliesoort met gespikkelde markeringen op de bladeren.
Marion schrijft erover: Jij, liefje, bent een tijgerlelie. Koeien vreten jou niet en paardenbloemen moeten jou niet, omdat jij gemaakt bent om op te vallen. Schaam je niet voor je felle kleuren. Ruk niet bloemblaadjes uit en blijf je bedwelmende geur verspreiden. Maar weinig tijgerlelies durven voluit zichzelf te zijn. Het is een eenzaam bestaan.


Marion is tweevoudig winnaar van de gouden strop. Dit boek in 1 zin: Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert. Spannend, heel erg goed geschreven en er valt altijd een dode.

Het is mooi te zien hoe betrokken het team van Ambo|Anthos uitgevers is bij de lancering van deze nieuwe thriller. Tanja Hendriks, Maartje de Jong Annemieke van Plateringen, Kanta van Zonneveld, Lotte van Elst waren allen aanwezig.

Wil je ook jouw evenement duurzaam opfleuren?
Neem contact op over de mogelijkheden. Het is prettig om zero waste, zonder uitstoot van CO2, beeldige aankleding te mogen verzorgen.


Wil je Tijgerlelies op kantoor of thuis? Dat kan ook. Deze vazen zijn nu ook te huur in de bloemenbieb, behalve die gele vaas, die staat nu bij Marion thuis.

Reflower, de duurzame bloemenbieb

#boekentip #schrijver #duurzaam #bloemenbieb #media

Terug naar blog