Zin Magazine - Blijvende bloemen van Reflower.

Zin Magazine - Blijvende bloemen van Reflower.

Blijvende bloemen van Reflower

Exclusief voor lezers van Zin

stoffig image, maar winnen aan popular te Verse bloemen vergaan, een bos blijvende bioemes bijtt bestaan Speciaal bij Zin kan je nu een abonne ment nemen of met se korting.een prachtig duurzaam boeke aanschaffen


Reduce, Re-use

Ellyne Bierman startte haar bedrijf uit duurzaamheid en om de circulaire eco- hamle te bevorderen Verse bloemen zijn minder groen' dan ze lijken en hebben. vaak negative impact op het klimaat Ze worden ingevlogen uit verre landen of gekweekt in de kas met gas en pesti ciden, Reflower is een abonnement op kunstbloemen: een duurzaam initiatief dat zorgt voor CO2-reductie en minder afval. De natuurgetrouwe bloemen worden met grote zorg uitgekozen en samengesteld tot een vol boeket dat jarenlang meegaat. Makkelijk, smaakvol én kostenbesparend.

Hoe het werkt

Kies uit de duurzame bloemenbiebs ren handgemaakt boeket in een vas demo vindt. Per maand betaal in bloemenhuur (vanals per week). De wisselkasten (15) worden per keer apart berekend. Je mag zo vaak wisselen als je wilt.

Speciaal voor Zin-lezers

Reflower biedt Zin-lezers een aantrek- kelijk proefabonnement dat automa tisch stopt. Geniet vier maanden van blijvende bloemen in een prachtige vaas van Return to Sender: een non- profitorganisatie die zich inzet voor eerlijke en duurzame handel. Daarvoor betaal je € 90 (in plaats van

€120) Huren uit de bloemenbieb is vooralsnog alleen mogelijk voor men- sen die in de Randstad wonen. Maar

Exclusief voor Zin-lezers stelde Reflower bovendien een smaakvol koopboeket samen dat wel door heel Nederland wordt bezorgd. Betaal tijdelijk 250 (in plaats van € 3503- dat is maar liefst 100 korting-voor een fraal natuurgetrouw boeket in een Return to Sender vaas it.w.v. 85). Als extraatje krijg je bil zowel het proef- abonnement als het koopboeket ook nog een 20 Schoon pakket Forever Bottle en microvezeldoek) cadeau.

Terug naar blog