Zeg het voort!

Zeg het voort!

Zeg het voort!


Reflower aanbevelen op kantoor, aan familie, buren, vriendinnen of bij de kapper? Heel graag! Dat helpt in het vergroten van onze impact.


Reduce | Re-use | Reflower
 

 

Over Reflower
Reflower, de duurzame bloemenbieb, is het online platform voor het huren van kunstbloemen. Het aanbod van Reflower bestaat uit vazen gevuld met kunstbloemen van de beste kwaliteit. Verse bloemen hebben negatieve klimaatimpact, het delen van blijvende bloemen is een duurzaam alternatief. Members sluiten een abonnement af en kiezen iedere keer op hetplatform de volgende bos blijvende bloemen in een bijpassende vaas. 

Reflower is de eerste aanbieder van kunstbloemen als alternatief voor verse bloemen. Het Product-as-a-Service bedrijf is in 2020 opgericht door Ellyne Bierman vanuit de wens om deel te nemen aan de circulaire economie. Inmiddels is Reflower actief in Amsterdam, Haarlem en t Gooi. Veel vazen zijn van Return to Sender. Reflower neemt deel aan het Boost je Buurt programma van de Gemeente Amsterdam & Impact Hub en de GO!-NH accelerator van de Provincie Noord-Holland. Het bedrijf staat vermeld in de Trouw Duurzame 100, Viva400, ontving een eervolle vermelding bij de Sustainable Brand Index voor Initiatief van het Jaar. Bierman was finalist bij de verkiezing Ondernemer van het Jaar - van De Ondernemer. In mei 2021 deelden 200 particulieren en bedrijven die samen blijvende bloemen uit deduurzame bloemenbieb. www.reflower.nl  
Terug naar blog