WOW, de Winkel op Wielen

WOW, de Winkel op Wielen

De Winkel Op Wielen is opgericht door Lotte van der Duin en Meike Heynens. Beiden zijn werkzaam in de event industrie, maar doordat deze in 2020 helemaal stil kwam te liggen bedachten ze iets nieuws. Van styling en productie voor evenementen naar een winkel op wielen. Super leuk!

De WOW-bus is geïnspireerd op de nostalgische SRV wagen en rijdt door Amsterdam en omstreken. In de schappen en koeling vindt de klant een aanbod van etenswaren en lifestyleproducten waarbij herkomst, karakter en beleving centraal staan. Het assortiment is erg uitgebreid. Van heerlijke broodjes, zoetigheden en healthy snacks tot en met de nieuwste boeken, cosmetica en Reflower boeketten.

De missie van Lotte en Meike is om op een unieke en persoonlijke manier mensen kennis te latten makken met de leukste, mooiste, spannendste en meest belovende producten en merken. 

Klik hier om een kijkje te nemen op de website van de winkel op wielen. Ik raad ook zeker aan om een een keertje in het echt een kijkje te nemen bij de winkel! 

Terug naar blog