Winkel op Wielen biedt nieuwe shopbeleving in eigen straat

Winkel op Wielen biedt nieuwe shopbeleving in eigen straat

SRV-wagen 2.0: de WOW parkeert voor je deur

Terug van weggeweest: de SRV-wagen. Ondernemers Lotte van der Duin en meike heynens komen met De Winkel op Wielen, de WOW-bus. ,,Als mensen niet meer naar de winkel toe kunnen, dan brengen wij de winkel naar hen toe.''Ze laten je kennis maken met de leukste, nieuwste en spannendste producten. Reflower fleurt de bus op en bezoekers krijgen informatie over het abonnement.

Routes van de WOW-bus

De WOW-bus begint met tien verschillende routes in Groot-Amsterdam.Er wordt alleen gestopt in woonwijken en de bus zal iedere 10-20 minuten verplaatsen. De bus rijdt van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur, afhankelijk van de regels per gemeente. Per dag worden drie tot vijf dorpen bezocht en de route wordt na twee weken herhaald. De bus is iedere dag live te volgen via de website.

Merken in de bus
o.a. Vascobelo, Edgard & Cooper, , Paula's Choice Skincare, Boon Food, Chabrol Wines, De Pindakaaswinkel, Donny Craves , Earth Water, Food2Smile, Funky Fat Foods, GIMBER, Green Gypsy Spices, Peppernuts Holland, Polar, Reflower, Rude Health, SauerCrowd, Willicroft, Yespers, Yummygums • vitamin gummies en .

Producten met een verhaal

Het uiterlijk van de WOW-bus is volgens Van der Duin en Heynens ,,lieflijk met een eigentijds interieur van licht berkenhout''. Door deze neutrale setting gaat de volledige aandacht naar de producten. In de schappen en koeling vindt de consument een aanbod van etenswaren en lifestyleproducten waarbij herkomst, karakter en beleving centraal staan. Van ambachtelijke broodjes, zoetigheden en gezonde snacks tot en met de nieuwste (kook)boeken, cosmetica en handgemaakte sieraden. ,,Het acroniem van Winkel Op Wielen is WOW! En dat is precies wat de bezoeker zal denken als hij/zij de bus instapt en het assortiment ziet.''

Ook op sociaal vlak is het de bedoeling om een steentje bij te dragen. Daarom is de WOW-bus voorzien van een espressoapparaat om koffie te kunnen zetten. Daarnaast is er gedacht aan faciliteiten om de producten op z’n mooist weg te kunnen geven.

Bronnen:
https://www.deondernemer.nl/innovatie/srv-supermarkt-winkel-op-wielen~2611413
https://www.marketingtribune.nl/food-en-retail/nieuws/2020/11/winkel-op-wielen-biedt-nieuwe-shopbeleving-in-eigen-straat/index.xml
https://www.culy.nl/nieuws/de-winkel-op-wielen/
https://dewinkelopwielen.nl

 

Fotografie: Simone Frank

Terug naar blog