vt wonen&design beurs 2023: korting met Reflower

vt wonen&design beurs 2023: korting met Reflower

Ontvang 10 euro korting op tickets voor de vt wonen&design beurs

Zin in wooninspiratie?

De vt wonen&design beurs is de plek voor iedereen die geïnteresseerd is in wonen en design. Op de beurs vind je meer dan 200 woonmerken, die hun nieuwste collecties en producten presenteren. Van meubels en accessoires tot keukens en badkamers.

Met korting van Reflower ben je voordelig op de hoogte van de laatste trends

Wil je de beurs bezoeken? Dan kun je via Reflower 10 euro korting krijgen op je tickets. Gebruik de code REFLOWER23 bij het afrekenen in de ticketshop.


Dit jaar extra aandacht voor duurzaamheid
Dit jaar is er op de beurs extra aandacht voor duurzaamheid. Er is een nieuw Energy Theater, waar experts je alles vertellen over duurzame oplossingen voor wonen.


Koop je tickets nu!
De beurs vindt plaats van 3 tot en met 8 oktober 2023 in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.vtwonen.nl/beurs.
Gebruik de code REFLOWER23 bij het afrekenen in de ticketshop om €10 korting te krijgen.Vraag woonadvies

Je kunt ook een advies boeken met een stylist voor het antwoord op jouw woonvraag. Op het adviesplein van Decorette zitten stylisten klaar om jou te voorzien van goed kleuradvies of advies over hoe je jouw woonruimte kunt indelen. Beide adviesgesprekken duren 40 minuten. Hier lees je meer over het advies en hoe je dit kunt boeken.

Het vtwonen clubhuis

In het vtwonen clubhuis inspireren onze stylisten je ook dit jaar weer met de mooiste kleuren, tofste materialen en uiteenlopende stijlen. Fietje, Marianne, Liza en Fietje gaan hier aan de slag met onder andere woonkamers, slaapkamers en badkamers in diverse woonstijlen: van basic tot Japandi en van artistiek tot Scandinavisch. In het vtwonen clubhuis is wooninspiratie gegarandeerd, dus kom langs en join the club!

Andere inspiratiehuizen

Ook vind je op de beursvloer de inspiratiehuizen van nog meer mooie woonmagazines uit Nederland; Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home. Laat je hier verrassen!

Futureproof wonen

Op de vt wonen&design beurs vind je ook veel aandacht voor futureproof wonen. Zo vind je er duurzame bedrijven met wonderschone producten die goed zijn voor mens, milieu en maatschappij. Om dit te stimuleren worden de Duurzame Awards uitgereikt, in samenwerking met the Substitute. En jij kan op de beurs stemmen op jouw favoriet.

Nieuw, nieuw, nieuw: district Huis & Energie

Gloednieuw dit jaar is het district Huis & Energie. Hier staan 90 tot 100 bedrijven voor je klaar om je te adviseren over alle aspecten van een duurzaam huis. Zoals bij het isoleren van je woning om energie te besparen of het duurzaam verwarmen van de ruimtes in huis. Er zijn verschillende experts die je tijdens hun talks hierover bijpraten en helpen met het maken van slimme keuzes.
Aangrenzend vind je trouwens ook het Duurzame Droomhuis in samenwerking met Milieu Centraal, waarin je kunt zien welke oplossingen er voor de verschillende ruimtes in huis zijn als het gaat om isolatie en duurzame verwarming.

Terug naar blog