vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs

Ik vind het spannend. Over twee weken hebben we een stand en bloemenstal op de vt wonen&design beurs. In 2019 mocht ik de pers ontvangst verzorgen en heb ik met veel journalisten gesproken over mijn duurzame idee - samen blijvende bloemen delen. Op 3 oktober staan we er met Reflower, de duurzame bloemenbieb.

Standhouders mogen toegangskaartjes aanbieden voor €15. https://lnkd.in/ex3vT6vT
🌻 Gebruik de code REFLOWER23 bij het afrekenen

Andere standhouders kunnen bloemen bij ons huren voor op hun stand. Zodat we samen minder afval produceren. https://lnkd.in/eJSgj4Nk

🌍 Reflower is Zero Waste, 100% Circulair en CO2 neutraal.

In het Stedelijk Museum las ik een spreuk van Sarah Bernhardt uit 1897 - waarvan ik hoop dat hij nog steeds geldig is:

'Mijn zeer dierbare Mucha, u vraagt me u voor te stellen aan het Parijse publiek. Welnu! [...] volg mijn raad: exposeer uw werken; ze spreken voor u, [...] na uw tentoonstelling voorspel ik u roem.'

Onze nieuwe pay-off is 'Blijvende bloemen, echte kunst'. Wie weet geldt de uitspraak van Sarah 126 jaar later ook voor ons.

Reflower is onderdeel van de 'Duurzaam District Expo' van The Substitute van Marieke Kamphuis en Machteld Rijnten.

De vt wonen&design beurs is een initiatief van vtwonen.nl. Het hart van de beurs is het vt wonen inspiratiehuis. Er is een duurzaam woonhuis van Milieu Centraal, inspiratiehuizen van Ariadne at Home, Stijlvol Wonen, Eigen Huis & Interieur en Wonen Landelijke Stijl. Het nieuwe district Huis & Energie is toegevoegd aan de beurs om de stappen richting duurzaamheid te versnellen.

De vt wonen&design beurs is van dinsdag 3 oktober t/m zondag 8 oktober, iedere dag van 10.00 - 17:00 uur en donderdag tot 22:00 uur in de Greater Amsterdam Expo in Vijfhuizen. Wil je plannen? Op dinsdag komen er 6.000 bezoekers, woensdag 9.000, donderdag 11.000, vrijdag 20.000 en in het weekend 15.000 per dag.

Andere leuke standhouders:
Cây Circulair Interieur
Big Green Egg
Betonlook.nl BV
fonQ
Emma – The Sleep Company
Floorify
de Houtbroeders VOF
Castelijn Meubelindustrie B.V. van Jan Castelijn
De Oude Deurklink
Muurmeesters
Whoppah

Sta je ook op de beurs en wil je in dit lijstje? Geef je gegevens even door!

Zie ik jullie daar?
Anneke Van Dijk Ingrid Van Schooten DPG Media Nederland Natasja Veldman
Terug naar blog