VriendenLoterij x Return to Sender x Reflower

VriendenLoterij x Return to Sender x Reflower

De VriendenLoterij heeft speciaal voor de winnaars van de novembertrekking vazen laten maken in Thailand van Return to Sender.

Om de prijzen mooi te laten zien aan de medewerkers van Novamedia, de Postcode Loterij en de VriendenLoterij hebben we in de hal van het kantoor boeketten geschikt voor de nieuwe vazen.

 

De moderne vaas uit Thailand vrolijkt jouw interieur helemaal op. Je kunt deze vaas met mooie bloemen vullen van Reflower. We hebben exclusief voor deze vazen 3 boeketten ontworpen.

Deze boeketten zijn te koop voor de winnaars van de vazen. Niet gewonnen, toch bloemen? We hebben zelf ook hele mooie donkerblauwe en donkergroene vazen laten produceren bij Return to Sender, waar de Vriendenloterij boeketten beeldig in staan. Je kan kiezen uit Zonnebloemen in Vincent, Victory Boogie Woogie in Compositie 10 zwart/wit of het roze boeket in de blauwe vaas. Een kloddertje roze hier, een kloddertje roze daar!


De vaas is ontworpen door Laura de Monchy. Het is echt een Dutch Design object en is handgemaakt en uniek, waardoor charmante imperfecties kunnen ontstaan. De producten kunnen iets afwijken van de foto.

Specificaties

Afmeting:

hoogte: 45 cm | breedte: 25 cm

Materiaal:

Keramiek

Designer:

Laura de Monchy

 

Vazen:
De Vriendenloterij vazen zijn niet verkrijgbaar via Reflower. Wij verkopen donkerblauwe en donkergroene vazen. Deze vazen zijn ook geschikt voor de boeketten die we speciaal voor de Vriendenloterij samengesteld hebben.

 

Te koop:
Zonnebloemen van Vincent: €110
Victory Boogie Woogie in Compositie 10 zwart/wit €125
Roze boeket in de Delfts-blauwe vaas €135
Large vaas is € 69,95
X-Large vaas is € 99,95

 

 

Terug naar blog