Vonk vuur vlam

Vonk vuur vlam

 

VONK - VUUR - VLAM 🔥
Zo spannend, onze eerste advertentie verschijnt vandaag in PS Het Parool, de kerstspecial. Wat vind je ervan?

De lockdown gooide roet in de planning, deze mededeling had ik veel liever sprankelend op de openingsparty van het nieuwe pand willen aankondigen, maar ja, ik hoop nog steeds op de ‘Kracht van de Crowd’.

Tadaaa: 🍾Dit is de officiële start van de Reflower Crowdfund. 🍾

Een crowdfunding werkt volgens het VONK - VUUR - VLAM principe. Eerst het eigen netwerk - 🕯30% - dan naar de 50% 🔥en dan naar de 100%🎇.
Wij zitten nu op 15% - 22k, een hele goede start! 🙌

Ik hoop dat het als een lopend vuurtje zal gaan, maar ondertussen zit ik -nog 50 dagen - met samengeknepen billen te duimen dat het gaat lukken. Als we het doelbedrag niet halen, krijgen we niks. Dan krijgt iedereen z’n lening teruggestort.

Daar ga ik natuurlijk niet vanuit. Vandaag is een feestdag met de eerste VONK.

Het doel van de Reflower Crowdfund is €150.000 lenen van leden en investeerders én het genereren van meer publiciteit zodat we nieuwe klanten, zowel zakelijk als privé, blij mogen maken met onze blijvende bloemen.

We zoeken 500 investeerders waar we €300 van mogen lenen zodat we 500 nieuwe vazen met kunstbloemen kunnen toevoegen aan de bloemenbieb en groeien naar 1.000 leden.

We betalen het bedrag in 2024 terug met 3% rente en hebben leuke beloningen, bijv. een mooi Return to Sender (RTS) vaasje met blijvende bloemen en een uitnodiging voor de Reflower Crowdfund Borrel - als het wel weer kan!

Voel jij een VONK?
Mag ik €300 lenen om m’n circulaire bedrijf te laten groeien? Heel graag!! Dan staat de Reflower Crowdfund hopelijk snel in VUUR en VLAM!

https://lnkd.in/eEni2nYi

CrowdAboutNow DPG Media Nederland Reflower, de duurzame bloemenbieb

Merci beaucoup! Sharing = Caring!
Fleurige feestdagen! 🎄💚♻️💐

 

Terug naar blog