Ellyne Bierman Viva400 2020

Viva400 nominatie Ellyne Bierman Reflower

VIVA400 biedt ieder jaar een uniek podium aan 400 succesvolle vrouwen. Voor de dertiende keer geven ze erkenning aan succesvolle vrouwen en hopen hierdoor alle vrouwen van Nederland te inspireren met 400 rolmodellen. Hiervoor hebben vrouwen zichzelf, of iemand anders genomineerd in de categorieën Business & creatie, Zorg & onderwijs, Tech & innovatie en Sport & spirit. Inmiddels is de Lijst der Lijsten bekend en is Ellyne genomineerd in de categorie Business & creatie.

Business & creatie
Vrouwen met eigen bedrijf of werkzaam in het bedrijfsleven. Vrouwen met een zakelijk instinct, geboren ondernemers, strategen & creatieven. Vrouwen die groei combineren met inspirerend leiderschap. Zij zet hart en hoofd in om het onmogelijke te bereiken.

Nominatie Ellyne Bierman Hagen Reflower Viva400

 

Inzending Ellyne Bierman | Owner & founder Reflower

Ik ben genomineerd Viva400

Begin dit jaar begon Ellyne met Reflower, een bedrijf waarmee ze bij wil dragen aan de ontwikkeling van de circulaire economie. Reflower is de eerste duurzame bloemenbieb van Amsterdam en verhuurt boeketten met blijvende bloemen in een bijpassende vaas. Klanten sluiten een abonnement af en als je op je bloemen bent uitgekeken, komt Ellyne langs om ze om te wisselen. Momenteel is Ellyne bezig om Reflower landelijk uit te rollen.

 

Wil je op Ellyne stemmen? Heel graag. Ze staat in de categorie Business en Creatie.
Zoek met Control F in de lijst naar Ellyne en je kan je stem uitbrengen.
Heel veel dank!

Viva400 2020 stem op mij via Viva400.nl
Terug naar blog