Update Maart & Nieuwe Collectie

Update Maart & Nieuwe Collectie

Nieuwe collectie | Finaleplaats Sustainable Brand Index | Boost je Buurt | Zin, Fietsactief en KEK Mama

 

Hallo,

Reflower moedigt aan om samen blijvende bloemen te delen zodat we minder verse bloemen weggooien. We willen een duurzamere levensstijl makkelijker maken met het abonnement op kunstbloemen. Het circulaire alternatief wordt gewaardeerd en erkend als duurzaam initiatief voor verse bloemen.

De bloemenbieb groeit snel, met grote dank aan de members. Er zijn ruim 50 nieuwe particulieren en bedrijven bijgekomen sinds februari. We hebben 225 verschillende vazen in omloop bij 175deelnemers. 

Het platform is verbeterd, alle beschikbare boeketten staan op www.reflower.nl onder wisselen. De nieuwe collectie is vanaf vandaag beschikbaar.

Reserveer je eerste of volgende Reflower boeket op de
websiteIk breng de blijvende bloemen graag binnenkort langs in Amsterdam, Haarlem of Het Gooi.

 

INITIATIEF VAN HET JAAR Sustainable Brand Index™

Ik vind het superleuk dat mijn initiatief tussen onderstaande grote merken staat. Dat bewijst dat het gooien van een steen in de vijver, daadwerkelijk een rimpeling kan veroorzaken. En dat zonder marketingbudget, reclamebureau of duizenden klanten. Samen kunnen we een grote groene golf maken!

Deze vakprijs is een eerbetoon aan een uitzonderlijk duurzaam initiatief op de Nederlandse markt. Het doel van de prijs is om duurzaamheidswerk en communicatie aan te moedigen en zichtbaar te maken. Het gaat daarbij om initiatieven die een verschil maken voor mens, maatschappij of het milieu in Nederland.
De 6 finalisten van de 41 inzendingen voor de groene vakprijs
'SBI Initiatief van het Jaar 2021' zijn:

 • Bring Back Friday- IKEA
 • Het verhaal van 1,5 miljoen matrassen- Auping
 • Duurzaam Wonen - asr verzekeringen
 • Het Helpende Bord- HAK
 • Pieter Pot
 • Reflower

De bekendmaking van de Sustainable Brand Index is een interessant evenement waar je online bij aanwezig kan zijn op donderdag 25 maart van 15.00-16.00 uur.
 

Aandacht
Ik ben geïnterviewd voor Fietsactief voor het artikel 'Duurzaam op de bakfiets'. Fietsen is al goed voor het milieu, maar deze duurzame ondernemer gaat nog een stukje verder. Met haar product wil ze de wereld schoner maken. En het werkverkeer gaat per bakfiets. Lees verder...

Heb je Reflower ook gezien in Zin Magazine of inKek Mama? Of op de pagina van de Ondernemer in het Parool of het AD over de podcast Geloof in je Zaak.
 
Impact Hub
Reflower neemt deel aan de 'Boost je Buurt Challenge': Ieder stadsdeel selecteerde 4 impact ondernemers om een ondernemersprogramma te volgen van Impact Hub. 28 bedrijven werken samen om meer impact te maken. Het is een initiatief van Amsterdam Impact, het impact ondernemers programma van gemeente Amsterdam, uitgevoerd door de Impact Hub.


Meest Inspirerende Ondernemer 2020
De uitslag van de vorige wedstrijd is eindelijk bekend. Heel veel dank voor het stemmen! Ik ben 4e geworden. Net geen medaille, maar ik ben blij met alle aandacht voor Reflower om zo nog meer mensen te motiveren minder verse bloemen te kopen! 

Bestel snel...
Je eerste boeket blijvende bloemen met bijpassende vaas of de volgende wissel. De nieuwste creaties staan nu online


Voordelen Reflower:

 1. Er wordt minder bloemenafval weggegooid
 2. Er wordt CO2 en energie bespaard op de sierteelt in de kassen en er worden minder verse bloemen ingevlogen uit verre landen
 3. Het is goedkoper om maandelijks een bos kunstbloemen te huren dan iedere twee weken bloemen vers te kopen.
  Zeg het voort!
  Wil je Reflower aanbevelen op kantoor, aan familie, buren of vriendinnen of bij de kapper? Heel graag! Dat helpt in het vergroten van de impact. Ik stuur je graag informatie toe via 
  WhatsApp, zodat je dat door kan sturen.

  Reflower is actief op LinkedIN, Instagramen Facebook. Daar vertel ik over het starten van dit nieuwe circulaire platform, de gehele collectie komt regelmatig voorbij en ik zet graag mijn 'Members in the Spotlight'.

  Dank je wel voor je aandacht.
  Fijn weekend!

  Reduce | Re-use | Reflower

  Fleurige groet,

  Ellyne


  Reflower, de duurzame bloemenbieb
  Ellyne Bierman
  Herengracht 103
  1015 BE Amsterdam
  085-0041230
  ellyne@reflower.nl | info@reflower.nl
  www.reflower.nl
Ga naar Reflower
Terug naar blog