Update

Update

🙋🏻‍♀️Hoe gaat het met de Reflower Crowdfund❔in 2022 hebben 288 investeerders €169.560 geïnvesteerd. Deze week ontvangen ze een terugbetaling met rente. 🎉

♻️ Ik wil van circulair ondernemen het nieuwe normaal maken. Door vrolijk en transparant een goed voorbeeld te geven.

🌺Iedereen die geïnteresseerd is in de voortgang van de duurzame bloemenbieb heeft toegang tot deze Investeerders Update. Transparantie.

🌻Ik ben benieuwd naar jouw feedback.

‼️We hebben knetterhard gewerkt, het aantal vazen is verdubbeld. De logistiek is op orde. We orgnaiseren een expositie met de Flowerbikeman, FlowerPower West. En zijn initiatiefnemer van de nieuwe Club van Circulaire Ondernemers. Het team is uitgebreid met Carolien Kommeren, Marene Schram, Joyce Ruijgrok en Lianne van Roon. En bezorgers Marcel, Jazz en Tom.

📈De grootste uitdaging blijft hoe we meer nieuwe gebruikers kunnen aansluiten die samen onze blijvende bloemen willen delen.

💚Gedragsverandering van consumenten is lastig te sturen. Bedrijven maken rationelere afwegingen en worden verplicht tot duurzamer beleid. Zero waste. CO2 reductie. Circulaire oplossing. Herstel van de biodiversiteit. Een goed voorbeeld.

🌹Graag in de comments tips. Bedrijven - corporates of MKB, horeca of praktijken, winkels of facilitaire dienstverleners- die over willen stappen op een duurzaam kunstbloemen abonnement.

💋Je mag jezelf er natuurlijk ook op trakteren. Reflower is de enige partij die ook aan consumenten kunstbloemen uitleent. In Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. 😉

Goed voorbeeld doet volgen. Wie volgt?

https://lnkd.in/eW2HWhAn

CrowdAboutNow Reflower, de duurzame bloemenbieb #circulaireeconomie #team #crowdfunding #voorbeeld
Terug naar blog