Video Reflower Crowdfund

Video Reflower Crowdfund

 

 

De Reflower Crowdfund is een soort domino. Steen voor steen bouw je de campagne op. Ik heb me er natuurlijk op verkeken hoeveel werk het is. Maar ja, de eerste domino's zijn gevallen. Nu gaan we door!!

 

Vandaag de lancering van de campagne-film.

🎬In het filmpje zeg ik dat we 1.000 mensen zoeken die €150 willen investeren. Dat was ook het originele plan, maar dat was iets te ambitieus - 1.000 investeerders die een contract afsluiten, dus na overleg met CrowdAboutNow heb ik de campagne-boodschap aangepast naar 500 investeerders die €300 uitlenen.

🎥 Dit was echt een hele leuk dag uit de domino: de filmdag. We zijn trots op het resultaat! Wat vind jij?

 

🌸Alleen de boodschap klopt dus niet meer helmaal. Maar ja, het is wat het is. En ik vermoed dat het doel zo ook duidelijk overkomt... zo veel mogelijk mensen vragen om te investeren in Reflower, de duurzame bloemenbieb zodat we kunnen groeien naar 1.000 leden eind 2022. En met iedere €150 ben ik trouwens dolblij!

 

📽Ik heb eerder samen gewerkt met Denise Admiraal en kan haar iedereen aanraden. Ze is vrolijk, denkt heel goed mee met de doelstellingen en kan echt heel erg goed filmen en monteren.

 

💚Update:♻️ De Reflower Crowdfund staat op €97.260, dat is 64% van het doelbedrag van €150.000. Er hebben 170 investeerders een gemiddelde van €572 geïnvesteerd. Het is een lening die over 30 maanden met 3% rente wordt terugbetaald.

 

🤳De volgende dominosteen is het persbericht. Als je dat wilt ontvangen, stuur me een DM.

 

Op naar de €150.000! https://lnkd.in/eGJ5dK66

 

 

Met Merlijn van Vliet ( investeerder) en Rebecca van Zuylen ( medewerker). #startup #crowdfunding #reflowercrowdfund #crowdaboutnow #durftevragen #durftedromen #kunstbloemen #bloemenbieb #film

Terug naar blog