Tiny Library x Reflower

Tiny Library x Reflower

Onze bloemen op de stand van @tinylibrary.nl op de @negenmaandenbeurs_ waar het nieuwe platform @tropenjarenplatform is opgericht.Er zijn zulke leuke podcasts opgenomen over ouderschap, duurzaam opvoeden. Om ouders wegwijs te maken in een wereld vol nieuwe informatie , schema’s, influencers en spullen. Hoe maak je de keuze? En hoe doe je dat zo bewust mogelijk?

Allemaal te vinden op de instagram pagina van het platform. Er staan er 6 op @spotifynl

@tropenjarenplatform
@tinylibrary.nl
@vini_mini_
@billie_wonder
@red.orka.amsterdam

Podcast met:

@thesocialreporter
@jennifermaryhoffman
@mariellesmit van @mamadeli.nl
@sofiespoorenberg
@jaapseidell
@willembisseling
@julietromp @laurielancee
@steeffleur @mandyladan van @mommaluv.nl@daphnevanthof

Op de afgelopen editie van de Negenmaandenbeurs stond Tiny Library, een initiatief dat zich richt op het delen van duurzame en verantwoorde kinderspullen. Tijdens deze beurs werden ouders aangemoedigd om babyspullen te huren bij Tiny Library.

 

De samenwerking tussen Tiny Library en Reflower, de duurzame bloemenbieb, heeft ervoor gezorgd dat de stand van Tiny Library op de beurs op een stijlvolle manier werd opgefleurd. Reflower heeft een prachtig boeket blijvende bloemen uitgeleend, waardoor de stand er niet alleen mooi uitzag, maar ook nog eens duurzaam was.

De blijvende bloemen van Reflower zijn de perfecte aanvulling op de duurzame boodschap van Tiny Library. Beide initiatieven hebben namelijk tot doel om de wereld circulairder, een beetje mooier en duurzamer te maken. 

 

Door de stand van Tiny Library op te fleuren met blijvende bloemen van Reflower, hebben beide initiatieven laten zien dat duurzaamheid en schoonheid prima samen kunnen gaan. Bovendien hebben ze de bezoekers van de Negenmaandenbeurs laten zien dat duurzaamheid niet saai hoeft te zijn. Integendeel, duurzaamheid is zelfs heel gemakkelijk, stijlvol en hip.

 

Terug naar blog