The next generation

The next generation

Vandaag heb ik twee stagiaires aangenomen van de HvA, 2e jaars Creative Business. We hebben allemaal ooit de kans op een stage gekregen. Ik was dolgelukkig bij Skoda - Pon Mobiel, zo veel geleerd, zo hard gelachen.

Er zijn te weinig bedrijven die stagiaires kunnen begeleiden. Laten we creatief zijn voor de studenten die nog zoeken en voor hen een oplossing verzinnen. Josette de Vroeg van Nowa heeft al een paar CV's via mij gekregen.

Wie wil er nog meer een kans bieden aan studenten, van 9 november tot en met 31 januari. Thuiswerken mag. Ze kunnen ook samen vanuit de HvA werken. Ik heb er twee aangenomen zodat ze als team kunnen opereren. Wel zo gezellig en leerzaam.


Voor onze kinderen duurt het nog even, zo'n 15 jaar voordat ze stage mogen lopen, maar ik hoop dat zij ook toffe kansen zullen krijgen!

the next generation

Terug naar blog