Sas van The Greenlist.nl over Reflower

Sas van The Greenlist.nl over Reflower


¬†Ken jij de bloemenbieb @reflower.nl al ūüĆł?

 

@thegreenlist.nl Al gehoord van bloemenbieb @Reflower.nl? Een lidmaatschap op kunstbloemen in een prachtige vaas. Ben je ze zat, dan wissel je het om! Hartstikke duurzaam en zero waste. #bloemen #duurzaam #duurzaamleven #interieur #foryoupage ‚ô¨ origineel geluid - thegreenlist.nl

 

 

 


Ik vind dit zo'n te gek circulair initiatief ūü§©. Ik leg het je graag even uit en ben benieuwd wat jij ervan vindt! Iedereen houdt van bloemen. Bloemen horen erbij. Bij een nieuwe baan, verjaardag, diploma of afscheid ūüĖ§. Het geeft kleur aan je interieur! Maar achter dat gezellige ruikertje gaat een een enorme milieuschade schuil. De productie van bloemen is vaak heel erg vervuilend. Verwarmde kassen, pesticiden, intensief water- en grondverbruik om een paar dingen te noemen... En soms worden bloemen zelfs ingevlogen ūü§Į. Een leven zonder bloemen? Nee hoor, hoeft ook weer niet! Je kunt duurzamer van bloemen genieten. Een duurzame tip zijn deze kunstbloemen van Reflower ūüĆł. Ben je het zat? Dan wissel je de boek (inclusief vaas) gewoon om. Want het is een bieb met een lidmaatschap ūüíĮ. Kortom, ik ben fan!
ūüĎČ Wil je dit ook proberen? Of cadeau geven (met de feestdagen)? Met de kortingscode thegreenlist¬†krijg je 50% korting op de eerste wissel t.w.v. 15 euro.¬†Bekijk de website van Reflower om te ontdekken hoe het lidmaatschap werkt. Heb je een vraag? Drop 'm in een comment!
ūüĎČ Reflower wil het liefst in heel Nederland kunnen bezorgen, maar zover is Ellyne nog niet. Mensen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht hebben geluk ūüĆł.
ūüĎČ Meer leuke duurzame tips? Volg @thegreenlist.nl op Instagram ūüíö. ¬†.

.
.
#gekregen #fan #bloemenbibliotheek #bloemenbieb #reflower#bloemen #duurzaam #duurzaamleven #groenekeuzes#duurzamekeuzes #binnenkijken #interieur #duurzametip#interieurstyling #thuis #huishouden #gezin #cadeautip

@thegreenlist.nl

Terug naar blog