Systeem op de Schop - Podcast van Social Enterprise NL - Reflower, Ellyne Bierman in gesprek met Willemijn Verloop en Stefan Panhuijsen

Systeem op de Schop - Podcast van Social Enterprise NL - Reflower, Ellyne Bierman in gesprek met Willemijn Verloop en Stefan Panhuijsen

“Ik zou willen dat de circulaire economie sexyer wordt. Je moet erbij willen horen!”

En dat is nodig om de circulaire economie naar het volgende niveau te brengen. Ellyne Bierman - Hagen is oprichter van Reflower, de duurzame bloemenbieb en wij spreken met haar in de spiksplinternieuwe podcastaflevering van Systeem op de Schop. Onderwerpen die ter tafel komen: (kunst-)bloemenindustrie, sleutels tot succes in de marketing en veel meer.

Als Stefan vraagt naar haar geheim op het gebied van goede communicatie hoeft ze niet lang na te denken! Transparant en vrolijke communiceren zijn key. Evenals consistentie. “Niemand leest ooit alles en je kunt altijd een nieuwe invalshoek bedenken.”

De ambitie straalt er vanaf als ze het heeft over de groei van haar sociale onderneming. Reflower groeit elke maand tussen de 10 en 15% en heeft vorig jaar de omzet verdubbeld. Desondanks geeft Ellyne aan dat hun team klaar is om nóg harder te groeien. En dat is hard nodig, want de bloemenindustrie is erg vervuilend.

Dit en nog veel meer boeiende onderwerpen komen aan bod in deze interessante hashtagSODS-aflevering. 🎙 Zoek hem ook eens een keertje op in je favoriete podcast-app.

hashtagbloemen hashtagvervuiling hashtagcirculair hashtagSysteemOpDeSchop hashtagpodcast hashtagSociaalOn

Terug naar blog