Singel Residence Tip van de Week: Fruits de Mer

Singel Residence Tip van de Week: Fruits de Mer

Fruits de Mer is terug met een stukje Frankrijk op fietsafstand van Amsterdam! Smullen van heerlijke oesters, een Frans stokbroodje smeren en tussen de wijngaarden nippend van een goede wijn. En het mooiste is dat de wijn gemaakt wordt van de druiven waar je tussen zit. In de wijngaard staan vijftien tafels voor twee tot vier personen. Na een rondleiding door de wijngaard (met een glaasje bubbels) worden de tafels gevuld met allerlei lekkers. De tickets voor 'Fruits de Mer in de wijngaard' gaan binnenkort in de verkoop! Schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Member van de duurzame bloemenbieb Marlies Rijntjes, eigenaar van de Bed & Breakfast Singel Residence deelt iedere week haar tips. Leuke uitjes, nieuwe restaurants en mooie tentoonstellingen.

Ruim twee jaar geleden heeft Marlies haar B&B op Het Singel geopend in het souterrain van hun prachtige huis. Inmiddels heeft ze een 9.6 waardering op Booking & AirBNB, en hebben al heel veel mensen mogen genieten van de prachtige plek. Ook veel Nederlandse families ( ouders + twee kinderen) komen logeren voor een weekendje Amsterdam.

Terug naar blog