Singel Residence Tip van de Week: Six Collectie aan de Amstel

Singel Residence Tip van de Week: Six Collectie aan de Amstel

Bezoek op afspraak dit prachtige familiehuis aan de Amstel en geniet van de Six Collectie, een historische collectie kunst, antiek en familiearchieven die al meer dan 10 generaties door de familie Six en aangetrouwde families bijeen is gebracht.

Zodra je je naam in het gastenboek (dat dateert uit 1809) zet, maak je deel uit van de geschiedenis. En je bent in goed gezelschap. Rembrandt, president Eleanor Roosevelt en tsaar Alexander de Grote zetten ook hun handtekening in de inmiddels 25-delige gastenboeken.

Collectie Six

 

Amstel 218
1017 AJ Amsterdam
020-642 7777

https://collectiesix.nl

Member van de duurzame bloemenbieb Marlies Rijntjes, eigenaar van de Bed & Breakfast Singel Residence deelt iedere week haar tips. Leuke uitjes, nieuwe restaurants en mooie tentoonstellingen.

Ruim twee jaar geleden heeft Marlies haar B&B op Het Singel geopend in het souterrain van hun prachtige huis. Inmiddels heeft ze een 9.6 waardering op Booking & AirBNB, en hebben al heel veel mensen mogen genieten van de prachtige plek. Ook veel Nederlandse families ( ouders + twee kinderen) komen logeren voor een weekendje Amsterdam.

 

Dit zijn de tips van Marlies:

Chateau Amsterdam

REM

HET nieuwe visrestaurant van Amsterdam is Bistro de la Mer

Wondr Experience, discorolschaatsen

Wils Bakkerij, Stadionplein 

Wild and the Moon

Twee Prinsen

Geitenboerderij Ridammerhoeve

VIÊN

Restaurant Compartir in de Spaarndammerstraat

Het prachtige Stadsarchief

 

Terug naar blog