Reflower x Van Gogh x vt wonen&design beurs

Reflower x Van Gogh x vt wonen&design beurs

Tadaaaaa... de Reflower x Van Gogh collectie. Voor het 50 jarig jubileum van het Van Gogh Museum hebben we 3 boeketten gemaakt die ook in de museumshop van het museum staan. Vincent's Flowers - alle bloemen die van Gogh geschilderd heeft -, de Zonnebloemen en Amandelbloesem. Deze bloemen staan in Return to Sender (RTS) vazen.Op de Reflower, de duurzame bloemenbieb stand op de vt wonen&design beurs laten we deze boeketten aan de bezoekers zien. Naast de andere boeketten in één van de 800 vazen die we in omloop hebben.Bezoekers van de beurs zijn enorm onder de indruk van de kwaliteit van onze kunstbloemen. Onze nieuwe slogan: Blijvende bloemen, echte kunst snapt iedereen direct. Ze vinden het maandbedrag: €20 meevallen en snappen dat de wisselkosten €15 apart berekend worden, omdat iedereen nou eenmaal op een ander moment wenst te wisselen.

Weinig beursbezoekers kennen het concept: het abonnement op kunstbloemen, zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, maar ze snappen het direct. Bloomon voor kunstbloemen.

Op onze stand worden bezoekers geïnformeerd door onze lieve members - de echte Reflower ambassadeurs- die zijn komen helpen op de beurs. Daar ben ik ze superdankbaar voor! Heel veel dank aan Madeleine van Hasselt, Teun van Geloven, Willemijn Boshouwers en Jane Trijzelaar.Reflower is Zero Waste, 100% Circulair en CO2 Neutraal.
Het gemak is groot, er is geen gedoe en er staan altijd mooie blijvende bloemen. Of het nou op de keukentafel, de balie of in de wachtkamer is...het staat overal beeldig.

 Het Reflower Impact Rapport laat zien dat de inzet van blijvende bloemen via het online platform 146 kg CO2 uitstoot per vaas met bloemen verminderd en 18kg bloemenafval per jaar bespaard. Het assortiment bestaat uit 800 vazen die maandelijks worden gewisseld. Het grote aanbod maakt het voor klanten steeds gemakkelijker om voor kunstbloemen te kiezen.Klanten sluiten een abonnement af vanaf €20 per maand en betalen per wissel €15. Reflower is een Social Enterprise NL, lid van MVO Nederland, The Substitute en de Impact Hub Amsterdam. Reflower, de duurzame bloemenbieb is een van de initiatiefnemers van de oprichting van de Club van Circulaire Ondernemers.

Terug naar blog