Reflower x Rijksmuseum

Reflower x Rijksmuseum

In het RIJKSMUSEUM Café staan onze beeldige blijvende bloemen naast dit prachtige kunstwerk én op de tafeltjes te stralen.

Al anderhalf jaar fiets ik met de bakfiets vol met bloemen onder het RIJKS door en iedere keer denk ik: Zou het een keer lukken om ook in het museum de bloemen te mogen neerzetten? Kunst bij kunst. Dat lijkt me mooi.Reflower is een duurzame oplossing. Je hoeft niet iedere keer verse bloemen te kopen en weg te gooien. Het is minder kostbaar dan wekelijks verse bloemen. En je hebt er geen omkijken naar. Ze staan altijd mooi!

Een tijdje geleden was ik met de kinderen in het RIJKS, ze vinden het reuzeleuk om even gedag te zeggen tegen de reuzezwaan en dan een bitterbal te eten in het café.
We waren laat en ik kwam aan de praat met degene die bij Vermaat Catering werkt. Grappig hoe het balletje kan rollen. Nu staan de bloemen dus in het Amsterdam Museum én in het Rijksmuseum. Allemaal in vazen van Return to Sender (RTS).Ik vind het een enorme mijlpaal en zo’n goed voorbeeld. En vooral met het goede voorbeeld ben ik blij, want dat doet volgen! 🦢🦢🦢🦢🦢

Wie volgt? We hebben nog een aantal boeketten beschikbaar bij Reflower, de duurzame bloemenbieb

 

 

Terug naar blog