Reflower op de Modefabriek bij MYoMY op de stand

Reflower op de Modefabriek bij MYoMY op de stand

MYoMY heeft tijdens de Modefabriek gebruik gemaakt van Reflower om de prachtige stand met tassen mee op te fleuren én de milieubelasting van het evenement te verminderen door samen blijvende bloemen te delen.

Het merk wil graag een efficiëntere en duurzamere manier om bloemen in het evenement te integreren. In de Flagship Store in de Negenstraatjes staan bij de deur al twee boeketten in de inconische paperbag. Het delen van onze bloemen zorgt voor een langere levensduur van de bloemen, waardoor er minder verse bloemen worden weggegooid.  Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de begroting van het evenement.

 

 

 

 

Het lenen van de kunstbloemen zorgt dat er geen afval wordt geproduceerd. In tegenstelling tot echte bloemen, die na het evenement weggegooid worden, kunnen kunstbloemen opnieuw gebruikt worden. Dit betekent dat er minder afval ontstaat en ook dat is beter voor het milieu.

Door Reflower te gebruiken, heeft MYoMY op de Modefabriek een voorbeeld laten zien voor andere evenementen. Het gebruik van duurzame oplossingen zoals samen blijvende bloemen en kunstbloemen toont aan dat er alternatieven zijn voor de traditionele manieren van bloemen gebruiken en is een stap in de richting van een duurzamere toekomst.

 

https://www.myomy.nl/en/

Terug naar blog