Rabobank presenteert: Kennismakers

Rabobank presenteert: Kennismakers

In de serie Kennismakers van de Rabobank delen twee verschillende ondernemers hun ervaringen. Zeker nu is het belangrijk samen te werken en van elkaar te leren.

In de aflevering over beginnen met groeien ben ik samen met Liesbeth Velders te gast. Wij ontmoetten elkaar in de studio en kregen een uur de tijd om in gesprek te gaan over het ondernemerschap. Het was super leuk en interessant. Liesbeth heeft al 40 jaar een franchise Dille en Kamille winkel in Deventer en daardoor veel meer ervaring dan ik. We spraken dan ook af ons gesprek voort te zetten, zodat zij mij nog meer zou kunnen meegeven. 

Learnings:

  • Reflower blijft een online platform met in de toekomst ambassadeurs in de steden. Het wordt geen franchise-organisatie.
  • Ondanks dat de administratie en financiën niet mijn grootste passie zijn, is het zeer nuttig om dit zelf te blijven doen.
  • Vazen van Dille en Kamille worden toegevoegd aan de collectie.
  • Via de zakelijke rekening bij Rabobank heb ik een incasso contract kunnen afsluiten om de abonnementsgelden maandelijks te kunnen innen.
  • Klantcontact is zo leuk, maar ook heel belangrijk. Het zorgt voor een stevige relatie, informatie en kennis over de wensen van de doelgroep.

Ons gesprek van een uur is teruggebracht tot een filmpje van drie minuten. 

 

Klik hier om het filmpje te bekijken op www.rabobank.nl.

Terug naar blog