Podcast van de week

Podcast van de week

Aflevering 96 van de Groeivoer podcast met Gerard ter Velde waarin ik te gast ben is verkozen door De Ondernemer tot postcast van de week. Hoe leuk!

Dat de aflevering is verkozen tot podcast van de week kun je lezen in alle regionale dagbladen van DPG Media. Lees hieronder het bijbehorende artikel en luister de podcast. 

Podcast van de week: Ellyne Bierman (Reflower) over bloemen, maar dan duurzaam

Ellyne Bierman is oprichter van Reflower, of mooier gezegd: "Boss bloemen". Bij Reflower sluit je een abonnement af op één van de vele prachtige bossen kunstbloemen in het assortiment. Uitgekeken op je bos bloemen? Dan ruil je hem gewoon om voor een andere. Ideaal voor thuis of op de zaak.

Reflower bindt de strijd aan met wegwerpbloemen. Een bos bloemen staat meestal maar een weekje en wordt daarna simpelweg afgedankt. Helemaal niet duurzaam dus. Dat kan anders, dacht Bierman en zo werd Reflower geboren. Een schaalbaar idee met een purpose. 

Kansrijk businessmodel

Gerhard ter Velde (Groeivoer) gaat voor zijn podcast met Bierman in gesprek. Reflower is een kansrijk business model, want duurzame producten hebben de toekomst en de markt voor bloemen in Nederland is enorm. Om van de internationale potentie nog maar te zijgen. Het is dan ook niet zo gek dat Bierman is genomineerd voor de MIO Award, die de meest inspirerende ondernemer bekroont.

Wil je weten welke rol Bierman geloof speelt in haar ondernemerschap? En is dit concept alleen een Amsterdams feestje of wordt het groter uitgerold? In de podcast "Geloof in je zaak!" geeft de bloemenondernemer tips over het snel lanceren van een nieuw concept. 

De Ondernemer Podcasts Gerhard ter Velde Geloof In Je Zaak 920x510cm

 

 

Terug naar blog