Pitchen tijdens de Haarlem Honkbal Week

Pitchen tijdens de Haarlem Honkbal Week

Pitchen tijdens de Haarlem Honkbal Week. Niet op het veld maar in de Sky Box. ⚾️ 

Rosan Kocken, gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland heeft ondernemers van het GO!-NH netwerk uitgenodigd om haar en elkaar te ontmoeten tijdens de wedstrijd Nederland-Japan.

Rosan Kocken is half juni gestart ( de opvolger van Zita Pels, die wethouder in Amsterdam is geworden) met de portefeuille Financiën, Circulaire Economie, Zeehavens, Sport, Cultuur en Erfgoed. Een uiteenlopend takenpakket, waaronder het ondernemers programma GO!-NH valt, dat wordt uitgevoerd door Innomics, Caroline Beelen, André Knol en Michiel De Klein

jack stuifbergen van Breedweer facilitaire diensten heeft mij geinspireerd veel meer over impact te praten dan over het abonnement op blijvende bloemen.

💚Impact omdat we geen afval creëren. 💐Impact omdat we C02 reduceren.
♻️Impact omdat we de circulaire economie versnellen.

Tjalling Gerus van Lekker Zootje heeft enorme stappen gezet en start 1 augustus met de circulaire oesterzwam kwekerij in Haarlem. Het is een koffiedrab ophaalservice dat de voedingsbodem is voor oesterzwammen waar bitterballen van gemaakt worden. Briljant idee, geniaal lekkere bitterballen!

Jan Jaap Folmer is circulaire impact maker. Als koploper met Upp! UpCycling Plastic bv helpt hij diverse partijen om de recycling van plastic te optimaliseren en ervoor te zorgen dat plastic daadwerkelijk gerecycled wordt. Re-plastic.

Het was mooi om het Reflower, de duurzame bloemenbieb verhaal te mogen vertellen. Deze keer iets langer dan 1 minuut en dat we in deze informele setting - de kinderen waren mee, de oppas kon niet - met elkaar in gesprek konden gegaan.
Terug naar blog