Over de Reflower Crowdfund

Over de Reflower Crowdfund

Een crowdfunding organiseren en campagne voeren. Het is veel werk als zelfstandig ondernemer met kinderen.

🚸Juist de kinderen maken het verschil, zij motiveren mij. Ik wil ervoor zorgen dat zij de aarde beter kunnen doorgeven aan hun kinderen. Ik kijk er nu al naar uit om oma te worden. Mijn generatie ( ik ben 44 jaar) is in de positie om gedrag blijvend te verduurzamen. Het is eigenlijk heel makkelijk. Je hoeft maar 1 woord te onthouden. MINDER. Minder grondstoffen, minder spullen, minder uitstoot, minder energieverbruik. Van bezit naar gebruik.

📈Vanaf het moment dat ik trillend de Reflower Crowdfund heb geactiveerd, vragen Tommie (8) en Coen (6) dagelijks: En hoeveel mensen doen ermee aan de Crowdfund, op hoeveel staat de balk? En hun support: Je haalt het mama!

♻️Het is een zenuwslopend proces, als je het minimale doelbedrag niet haalt, krijgt iedereen z’n investering retour gestort. Maar we hebben het gehaald. 💪🏽Hoera!! Eerlijk gezegd vind ik het een goed voorbeeld voor mijn kinderen. Als je een idee hebt, hard werkt, enthousiast blijft, dat het kan lukken om een duurzaam bedrijf op te bouwen, een alternatief voor een vervuilende sector, de sierteelt.

2️⃣ We hebben nog twee dagen. Wil je investeren in een succesvolle crowdfunding? https://lnkd.in/eGJ5dK66!

💚Kijken of de balk nog verder kan oplopen? Of we de 300 investeerders halen. Of we de €200.000 kunnen aantikken! Op naar de 125%.

💐Fingers crossed. Tegelijkertijd ben ik mega dankbaar dat we op dit punt staan, morgen drinken we champagne! 🍾

🥂Ik doe gelukkig niet alles alleen.
Rosalie van Dijk begeleidt de camapagne vanuit CrowdAboutNow.
Marion van der Mast stelt de boeketten samen. Rebecca van Zuylen is onze operations manager en we hebben een nieuwe bezorger. Jazz fietst de stad rond om iedereen blij te maken met onze beeldige blijvende bloemen.

🎉Op naar de 1.000 leden!
#crowdfunding #reflowercrowdfund #circilaireeconomie #startup#bloemembieb Reflower, de duurzame bloemenbieb
Terug naar blog