Nieuwe truien van Superette

Nieuwe truien van Superette

Nieuwe Reflower truien! Wij willen bewust duurzame keuzes maken en daar transparant over zijn, daarom delen we graag deze tip.

We hebben nieuwe truien en t-shirts voor de bezorgers en medewerkers. Ze zijn superzacht en prachtige kwaliteit. Duurzaam? Jazeker!!

We hebben een bedrijf gevonden dat een duurzame zeefdruk zet op truien van biologisch katoen. 💚♻️🙌

Details: GOTS-gecertificeerde milieuvriendelijke zeefdruk op biologisch katoen. Superette is dealer van Stanley/Stella, een duurzaaam textiellabel.

Ontwerp: Josselin Bijl
Art direction: Ilse Bekker
Truien: Stanley/Stella & Unrecorded.
Zeefdruk: https://superette.nl

Is duurzaam ook veel duurder? Nee hoor, de truien hebben een inkoopsprijs van ongeveer €35 incl. print, de hoodies €40. T-shirts rond de €15. Keuze uit 30 kleuren en alle maten, ook kids.

Nog even over GOTS:
De Global Organic Textile Standard werkt als een ketting die niet onderbroken mag worden;
De katoenboer is GOTS gecertificeerd, de ververij is GOTS gecertificeerd, het naaiatelier is GOTS gecertificeerd, enzovoorts. Zodra de ketting onderbroken wordt, vervalt het keurmerk direct en kan het niet meer hersteld worden. Zo wordt het artikel gedrukt door een zeefdrukkerij die GOTS gecertificeerd is, omdat er dan inkten en ingrediënten worden gebruikt die toegestaan zijn op biologische textiel.

Superette is de textieldrukkerij in Amsterdam die gecertificeerd is met een keurmerk voor het drukken van biologisch katoen, waardoor deze na het bedrukken nog steeds gecertificeerd blijft. Daarnaast geeft het een prachtig resultaat met een zeer hoge wasechtheid. Geen glimmende plak rubberige inkt, maar een mooie matte inkt met zachte grip welke net zo lang meegaat als het kledingstuk zelf.

Dus wil je kleding laten drukken, neem contact op met Superette.
Terug naar blog