Nieuwe Reflower Collectie Winter 2022

Nieuwe Reflower Collectie Winter 2022

Tadaaa!

De nieuwe collectie winter 2022 staat online. We hebben prachtige nieuwe vazen met blijvende bloemen toegevoegd aan de bloemenbieb.

In de Studio Harm en Elke in Eindhoven maken zijn de meest prachtige vazen van klei met kleine streepjes of een 'splash of colour' of de 'dip vases' van porcelein met prachtige kleuren. Die mogen we zelf uitkiezen, dus als je een speciale kleur heel graag wil lenen, laat het weten! Dan bestellen we die de volgende keer.

We zijn altijd heel erg blij met het partnership met Return to Sender. Vazen gemaakt door vrouwen in Thailand die daar eerlijk voor betaald krijgen en een goed leven kunnen opbouwen, voor zichzelf en voor hun kinderen.

Exclusief voor LINDA. hebben zij groene vazen ontwikkeld die we met veel liefde toe hebben gevoegd aan de Reflower collectie. Ongeveer dertig procent van de collectie bestaat uit de grote en medium RTS vazen en we voegen er begin januari nog 300 kleintjes en 25 grote vazen aan toe.

 

NIEUW NIEUW NIEUW
Het merk Räder uit Duitsland heeft mooie neutrale vazen met een leuke twist. Daar worden er in januari nog meer van geleverd.

 

Verder hebben we prachtige handgemaakte vazen bij Bosa Ceramiche in Italië besteld. Daar kunnen we, net als bij een nagelstudio, zelf de kleuren en het design uitkiezen. 

 

Terug naar blog