Nieuwe collectie Reflower

Nieuwe collectie Reflower

Met trots presenteer ik deze drie nieuwe beeldige blijvende boeketten, de nieuwe Reflower collectie. De bloemen staan leuk op iedere keukentafel, voor het raam of op een balie.

Waarom Reflower?
Veel verse bloemen hebben een negatieve impact op het klimaat omdat ze uit verre landen worden ingevlogen of gekweekt worden in een kas. Ik wil met Reflower laten zien dat dit circulaire initiatief daadwerkelijk bijdraagt aan een duurzamere levensstijl. Bij Reflower huur je beeldige blijvende bloemen in een bijpassende vaas per maand en als je op de bloemen bent uitgekeken, maken we een afspraak om ze om te wisselen.

Reduce, Re-Use, Reflower
Blijvende bloemen zijn kunstbloemen, die zijn prachtig en bijna niet van echt te onderscheiden. De bloemen zijn kostbaar en het is een beetje saai om altijd tegen hetzelfde boeket aan te kijken. Samen bloemen delen zorgt ervoor dat we minder verpakkingen en verse bloemen hoeven weg te gooien, we hergebruiken de bloemen en de vazen. En veel vazen zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zijn tweedehands of hebben een goed verhaal.

Doe je ook mee?
Reflower kost €20 per maand en €15 per wissel. Kijk hier voor het complete aanbod op en word member.

 

Reduce, Re-Use, Reflower!
Fleurige groeten,Ellyne Bierman,
Oprichter Reflower

 

Terug naar blog