Nieuwe collectie

Nieuwe collectie

Samen met Marion van der Mast ( van www.silkbloom.com - ruim 30 jaar ervaring met het maken van zijden boeketten) heb ik nieuwe vazen met blijvende bloemen gemaakt. Zij heeft mij ontzettend veel geleerd en ik ben enorm trots op de nieuwe collectie.

Er zijn veel vazen van Pol's Potten toegevoegd aan het assortiment en nieuwe Return to Sender vazen. De partnership met Return to Sender is heel fijn, zij tonen Reflower bloemen in de vazen in de winkel Up to do Good op Schiphol en ik gebruik de vazen, die eerlijk gemaakt zijn door vrouwen in Thailand. Zij krijgen eerlijk betaald voor het werk dat ze doen.

De vazen hebben namen gekregen, dat maakt het makkelijker om aan te geven welke je wilt ontvangen. Als je een bloemenwissel wilt, dan stuur ik je - via Whats'app - de beschikbare vazen op de dag dat we hebben afgesproken. Ik heb nu 15 nieuwe vazen klaarstaan om uit te kiezen. Laat maar weten wanneer het je uitkomt om te wisselen. ( Nieuwe nummer: 085-0041230). Hieronder zie je een kleine selectie. De nieuwe vazen met bloemen staan binnenkort op de site en op Instagram ( Reflower.nl).

Reflower nieuwe collectie zijden bloemen kunstbloemen blijvende bloemen

Terug naar blog