Nationale Conferentie Circulaire Economie 2024

Nationale Conferentie Circulaire Economie 2024

Reflower, de duurzame bloemenbieb was een van de genomineerden voor de Circular Business Awards die tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie uitgereikt worden.

We waren één van de negen top circulaire bedrijven van 2024! Wauw!

De finalisten waren Tiny Library van Julie Munneke-Tromp , Buurman Rotterdam van Laura Rosen Jacobson en United Repair Centre van Thami Schweichler.
Buurman heeft gewonnen. 🎉

Vandaag gaf Konigin Máxima bij de opening van de conferentie een speech over de circulaire economie, de transitie en de doelstellingen.

Zo fijn dat zij ziet dat de verandering van onze lineaire economie naar een leefbare planeet zonder afval nodig is. Met hergebruik van grondstoffen waarbij we ons best doen om de klimaatdoelen te halen.Ze heeft gesproken met de genomineerden, finalisten en prijswinnaars van de Circular Awards. Maar niet met mij dus. Dat komt vast nog. Tot die tijd hang ik deze foto op kantoor.

Om de positieve motivatie te blijven vinden om me in te zetten voor de ontwikkeling van de circulaire economie.

Dat klinkt echt totaal niet sexy. Maar het is wel nodig. En de aandacht van het koningshuis maakt het natuurlijk wel aantrekkelijker.

Dus als je tips hebt om het geheel aantrekkelijker te maken, lekker sexy. Ik hoor het graag. Of als je weet hoe ik bij Máxima mag komen lunchen, want dat lijkt me het allerleukste!!#weekvdce #circulaireeconomie #reflower #ncce24 De Vasim Nijmegen

Het Groene Brein Ministerie van Infrastructuur en WaterstaatVersnellingshuis

Terug naar blog