MVO NL Congres: NE22 Ode aan het Ongemak

MVO NL Congres: NE22 Ode aan het Ongemak

Ode aan het Ongemak. Reflower, de duurzame bloemenbieb is lid van MVO Nederland én we mochten de Beurs van Berlage tijdens het NE22 opfleuren met onze beeldige blijvende bloemen.

Dit is NE22: een ode aan het ongemak

Om de nieuwe economie te bereiken moeten we veranderen. Als ondernemer, als bedrijf, als overheid. En als mens. Alleen, veranderen is spannend. Veranderen kost energie. En ja, dat zorgt voor ongemak. Over je angst voor het onbekende heen stappen en lef tonen. Gesprekken aangaan met andersdenkenden. Durven zeggen wat je vindt, ongeacht de belangen of rol die je hebt. De eenvoudigste weg is ook de comfortabelste: niet veranderen.

Op het Nieuwe Economie-festival 2022 (NE22) worden we vandaag geïnspireerd om dwars door het ongemak heen te gaan. Durf jij uit je ook comfortzone te stappen? Doe mee en breng hieronder een ode aan het ongemak. Wat vind jij ongemakkelijk?Bij events, congressen of festivals is het inzetten van kunstbloemen een perfecte oplossing om het event zero waste te organiseren.

 #mvonederland #beursvanberlage #events #circulaireeconomie #circulairondernemen #femalefounder #kunstbloemen #blijvendebloemen #bloemenbieb #duurzamebloemenbieb #reflower

Terug naar blog