Member in the Spotlight: Meltwater

Member in the Spotlight: Meltwater

Op het kantoor op het Singel in Amsterdam staan onze beeldige blijvende bloemen op de bar in de kantine en bij dit gezellige zitje.Ieder kwartaal kiest Fleur Zandvliet nieuwe boeketten uit.

Meltwater is een internationele agency dat merken helpt om de monitoring op marketing beter onder controle te krijgen. Media monitoring, media database, social listening, social media engagement en social influencer marketing. Kortom: voor ieder wat wils!

Veel bedrijven kiezen bewust voor blijvende bloemen vanuit het Zero Waste beleid, de wens om minder CO2 uit te stoten of gewoon omdat het gemakkelijk is. En natuurlijk beeldig staat!

Wil jij ook impact maken met bloemen? Bestel je eerste boeket voor op kantoor of thuis. We bezorgen in de gehele Randstad.

Overigens is de engagement via LinkedIn goed, maar de orderintake minimaal. Misschien moet ik dat maar eens analyseren! 🙃

#Zerowaste #co2 #circulaireeconomie #abonnement #kunstbloemen #reflower #marketing #socialmedia #influencermarketing #influencermarketing #database #engagement #media #linkedin

Terug naar blog