Member in the Spotlight: CIRCLE CLOSET

Member in the Spotlight: CIRCLE CLOSET

Zet in je agenda! Een huwelijk, feest of eigenlijk niet echt geldige reden om je te verkleden? Geen zorgen, wij hebben je covered!

Komend weekend heb je de kans om de items van je verlanglijstje te passen want CIRCLE CLOSET verkoopt enkele pareltjes uit het archief!

POP-UP details

8-9-10 sept 11.00 - 18.00 uur Govert Flinckstraat 286 - Amsterdam

Over CIRCLE CLOSET

CIRCLE CLOSET is een fashion rental platform dat je de mogelijkheid biedt om designerkleding te huren voor speciale gelegenheden. We hebben een breed scala aan kledingstukken voor elke gelegenheid, van galajurken tot cocktailjurken en business casual outfits. We zijn gepassioneerd over het creëren van een duurzamere mode-industrie en geloven dat het delen van kleding een geweldige manier is om dit te doen.

Over Reflower

Reflower is een bedrijf dat zich richt op het verduurzamen van de bloemenindustrie. Ze doen dit door bloemen te verhuren op een circulaire manier. Ze leveren hun bloemen aan bedrijven en particulieren in Amsterdam en aan CIRCLE CLOSET.

We hopen je te zien bij onze POP-UP!

In het kort:

  • CIRCLE CLOSET is een fashion rental platform.
  • Ze verhuren designerkleding voor speciale gelegenheden.
  • Ze zijn gepassioneerd over het creëren van een duurzamere mode-industrie.
  • Reflower is een bedrijf dat zich richt op het verduurzamen van de bloemenindustrie. Samen zitten de bedrijven in de Club van Circulaire Ondernemers.
  • We hopen je te zien bij onze POP-UP!
Terug naar blog