LINDA. inspiratie voor Reflower

LINDA. inspiratie voor Reflower

LINDA. staat op mijn lijst met inspirerende merken voor Reflower. De eerste LINDA. lijkt nog steeds op de laatste. Consistent en altijd vernieuwend, grappig, voor een breed publiek, sterke beeldtaal, opinie bepalend, inspirerend, prachtige fotografie, ijzersterke verhalen en hele goede eindredactie.

Bij het ontwikkelen van het merk Reflower vraag ik me vaak af, hoe zou LINDA. dit doen. De nieuwsbrief, de nieuwe collectie, de klantenservice, de vazen.

Bij het maken van het logo was het makkelijk... ik heb deze trui besteld van WE Fashion BV x Mood for Magazines - LINDA. onderdeel van de samenwerking mbt de LINDA.original Citroenstraat. Met deze trui aan, kwam mijn merk Reflower, de duurzame bloemenbieb, meteen tot leven.

Op de site van Linda. werd ook het eerste artikel van de bloemenbieb gepubliceerd. 💚

12.000 (!) mensen hebben deze trui ook gekocht en voor de samenwerking hebben beide partijen een zilveren Cross Media Award gewonnen. Van harte gefeliciteerd. 💐

Deze maand sta ik ook in LINDA. al gespot?

LINDA. staat op hoog op mijn lijst om het advertentiebudget in te besteden als Reflower landelijk verkrijgbaar is!
Terug naar blog