KVK - filmpje | 124.000 x bekeken

KVK - filmpje | 124.000 x bekeken

Net voor de zomervakantie hebben we in samenwerking met de KVK een filmpje opgenomen over het starten van een bedrijf en het inzetten van software oplossingen om de groei van de start-up te versnellen. Dit filmpje is bijna 125.000 keer bekeken. Op donderdag 12 oktober geven we samen een online webinar waar je ook bij aanwezig kunt zijn. 

Meer omzet maken als klein bedrijf?
Ellyne Bierman startte in haar eentje met Bloemenbieb Reflower en draaide na een jaar al dubbele omzet. Dat lukte dankzij het gebruik van slimme tools, en zonder groot budget of technische kennis.

0:37 Abonnementsmodel
1:19 Webshop
1:42 CRM-systeem

 

En dat kan jij ook. Kijk op https://www.kvk.nl/onderwerp/producti...

Of stel je vraag online tijdens de lunchsessie op donderdag 12 oktober van 12.30-13.15 uur.

Meld je gratis aan via https://www.kvk.nl/evenementen/511174/ In deze serie vertellen ondernemers op welke manieren zij bedrijfsprocessen handig hebben ingericht. Met behulp van slimme tools besteden zij zo min mogelijk tijd aan routinewerk en behalen ze maximale winst. Over KVK Of je nu start, groeit of stopt, met alle kennis en informatie van KVK sta je er als ondernemer niet alleen voor. Stel je vragen aan een KVK-adviseur, bezoek een KVK event, check het Handelsregister en ga naar https://www.kvk.nl

 

Slimmer en productiever ondernemen

Meer doen in minder tijd met digitale tools

Digitale tools helpen je om meer werk te doen in minder tijd. Dat is hard nodig in tijden van personeelstekort en inflatie. Maar welke tools leveren nu echt iets op? En hoe zorg je dat je iedereen in je bedrijf meekrijgt om de tools te gaan gebruiken? In deze interactieve online sessie praten we je in een half uurtje bij over slimmer en productiever ondernemen.

We gaan hiervoor in gesprek met ondernemer Ellyne Bierman. Ellyne startte in 2020 in haar eentje met Bloemenbieb Reflower en draaide na een jaar al dubbele omzet. Dat lukte haar dankzij het gebruik van slimme tools, en zonder groot budget of technische kennis. Verder schuift ondernemer en mkb-adviseur Pieter Peelen aan, die precies weet welke stappen je moet zetten om van hard werken naar slim werken te gaan. Tijdens de uitzending kun je live al je vragen stellen via de chat.

Na afloop van de uitzending weet je welke stappen jij kunt zetten om slimmer en productiever te werken, zodat je tijd én kosten bespaart.

Meld je direct aan: https://registratie.kvk-live.nl/groeispurt_productiviteit/

Terug naar blog