Kijktip: Reflower in vtwonen weer verliefd op je huis

Kijktip: Reflower in vtwonen weer verliefd op je huis

Zondag 27 maart 19:30-20:30 uur SBS6

In het woonprogramma 'Weer verliefd op je huis' zorgen de vtwonen stylisten voor make-overs waardoor bewoners weer verliefd worden op hun huis. Elke zondagavond op SBS6 gaan stylisten Fietje BruijnMarianne Luning, Liza Wassenaar, Frans Uyterlinde en Eva van de Ven de uitdaging aan. Bekijk hier alle afleveringen terug. Op vttv bekijk je alle online video's van vtwonen met deze bekende stylisten.

Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis.

De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis.

 

De vtwonen-stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Kees Tol voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

 

Aflevering 6

Martijn woont nu twaalf jaar in zijn eengezinswoning in Vianen en de inrichting is volledig naar zijn smaak: vrijwel alles in de kleur bruin. Tot vorig jaar Marjolein bij hem intrekt. Om het toch meer naar haar zin te maken heeft ze een aantal planten toegevoegd en haar hond meegenomen. Maar al dat bruin blijft vreselijk voor haar. Ze komen samen al niet uit de basis van het huis: namelijk de vloer. Nu Martijn vaker thuis is met zijn toekomstige vrouw en herdershond Noor, wil hij dat het ook echt haar interieur wordt. Daarnaast staat de deur altijd en voor iedereen open, en kookt Marjolein graag voor al hun vrienden en familie. De eethoek is dan ook het centrale punt van het huis. Echter passen ze al amper met z'n tweeën aan de kleine eettafel en op de te kleine bank.

 

SNEAK PEEK: FRANS IN VIANEN

Volgens Martijn is er helemaal niks mis met het interieur van zijn eengezinswoning in Vianen, maar daar denkt Marjolein, die vorig jaar bij hem is ingetrokken, anders over. Het bruin moet eruit en de tegelvloer is aan vervanging toe. Stylist Frans gaat op zoek naar een interieur waar ze zich beiden thuis voelen.

Woonprobleem: te veel bruin

Martijn woont al twaalf jaar in zijn eengezinswoning in Vianen en nog steeds is hij blij met de inrichting. Een bruine tegelvloer, bruine meubels en veel hout. Hij is veel van huis en verandering vond hij nooit zo belangrijk. Tot Marjolein vorig jaar bij hem introk. Om het interieur ook wat meer van haar te maken heeft ze een aantal planten toegevoegd en haar hond Noor meegenomen. Maar al dat bruin blijft haar tegenstaan. 

 

Het woonprobleem is duidelijk: er is té veel bruin en Marjoleins smaak is nergens te bekennen in het huidige interieur. De vierkante woonkamer maakt het er niet makkelijker op. Het stel vindt het lastig om de kleine zit- en eethoek optimaal in te delen. Ze willen graag samen languit op de bank kunnen liggen en ook een uitgebreide eethoek vinden ze belangrijk. 

 

Zoete inval

Het stel gaat volgend jaar trouwen, dus nu is het écht tijd voor een nieuwe stap en een interieur waar ze zich allebei in thuis voelen. De deur staat altijd voor iedereen open en Marjolein kookt graag voor al hun vrienden en familie. De eethoek is dan ook het centrale punt van het huis. Maar nu passen ze al amper met z’n tweeën aan de kleine eettafel en op de te kleine bank. Hond Noor mag ook niet vergeten worden. Die heeft nu een eigen ietwat ongezellige plek in de bijkeuken.

Sneak peek  

Stylist Frans gaat ze helpen met het interieur. Ben je benieuwd naar het resultaat? Kijk mee naar de zesde aflevering van Weer verliefd op je huis seizoen 16 op zondag 27 maart om 19:32 uur op SBS6.  

 

Terug naar blog