Influencers & Reflower

Influencers & Reflower

Over Reflower

Reflower is het abonnement op kunstbloemen. Zo staan er altijd mooie blijvende bloemen op tafel en hoef je daar nooit meer over na te denken, of vazen schoon te maken. Je gooit geen bloemen meer weg en je huis is altijd gezellig. 

Word een Reflowerinfluencer!

Kun jij Reflower helpen bij het bereiken van de juiste doelgroep via jouw socialmediakanalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bij Reflower zijn we op zoek naar talent dat ons kan helpen bij het versterken van ons merk. Influencers spelen daarbij een belangrijke rol, omdat nieuwe klanten kunnen kennismaken met onze kunstbloemen. Via jou zien ze hoe Reflower kan bijdragen aan duurzaam huishouden met mooie blijvende bloemen. Daarnaast kunnen influencers ons helpen bij het introduceren van onze nieuwe boeketten bij bestaande klanten.

Waarom samenwerken met Reflower?

Door een samenwerking met Reflower aan te gaan, stimuleer je een duurzamere levensstijl, inspireer je anderen om minder weg te gooien. Met een persoonlijke kortingscode kunnen jouw volgers Reflower proberen. 

Een samenwerking met het team van Reflower gaat flexibel en snel. Je mag een boeket blijvende bloemen uitkiezen. Er wordt een briefing opgesteld met een aantal richtlijnen en inspiratie, zodat jij de content kunt maken die past bij jou en jouw volgers. Eigen inbreng en creativiteit wordt ook zeker gewaardeerd.

Voordelen als Reflower-influencer

Als influencer ontvang je regelmatig een bos kunstbloemen waarmee je makkelijk je huis opfleurt. Hierdoor inspireer je niet alleen anderen, om een abonnement op kunstbloemen te nemen, maar zorg je voor CO2 uitstoot reductie, minder afval en een duurzamere levensstijl.
Per nieuwe abonnee die via jouw social media kanalen geworven wordt, ontvang je een passende vergoeding. Een succesvolle samenwerking zullen wij natuurlijk ook ondersteunen met advertising.

Neem contact met ons op!

Wil jij graag met ons samenwerken? Stuur een e-mail naar info@reflower.nl met:

• Link(s) naar jouw socialmediaprofiel(en) met minimaal 5.000 Nederlandse volgers. Reflower is actief in de Randstad.
• Screenshots van de demografische gegevens van jouw volgers (leeftijd, geslacht, afkomst).

We nemen bij interesse contact graag met je op over een mogelijke samenwerking.
Terug naar blog