In april bij iedere wissel of nieuwe bestelling een ZO alles schoon startpakket

In april bij iedere wissel of nieuwe bestelling een ZO alles schoon startpakket

We hebben een leuke samenwerking met ZO, het nieuwe schoonmaakmerk.

In april krijg je bij iedere wissel of nieuwe bestelling een ZO SCHOON pakket cadeau. Een Forever bottle met zeep en een microvezel doekje ( op=op).

 

We stonden al samen op Utrecht CS in een Pop-Up en op dehuishoudbeurs.

 

Met de duurzame ‘alles schoon’ spray in de forever bottle en de bijbehorende microvezeldoek is jouw boeket in een handomdraai weer opgefrist. Wij kiezen voor ZO SCHOON, omdat wij houden van een schone planeet. De producten zijn 100% natuurlijk, dierproefvrij, vegan, plastic vrij en veilig.

Jaarlijks wordt er onnodig 475 miljoen liter water getransporteerd. Water dat in fabrieken wordt gemengd met chemicaliën. Verpakt in plastic flessen die na gebruik worden weggegooid.


En dat terwijl we dat water zelf in de kraan hebben. Daarnaast verspilt een huishouden gemiddeld 3.000 liter warm water met sopjes.

ZO - Mix it. Clean it. Save it.
Bij ZO werken ze met geconcentreerde reinigers. Ze vervoeren geen onnodig water, want dat voeg jij zelf toe. Met 1 navulzak maak je maar liefst 5 liter reiniger in een sprayer waarmee je een paar duizend keer kan schoonmaken en spaar je 10 plastic flessen. 

ZO heeft in maart 2023 de vakprijs bij de Shopping Awards gewonnen. 

 

Het juryoordeel ZO gaat tegen de gevestigde industrie van schoonmaakproducten in; de manier van het verkopen van schoonmaakproducten is helemaal anders ingericht en consumentengedrag wordt hierin meegenomen. Dit vindt de jury een bijzondere prestatie. Het idee van 'geen afval' wordt helemaal doorgevoerd, met flessen die een leven lang meegaan en zonder het onnodig vervoeren van water. ZO is een ecologisch concentraat waar je zelf water aan toevoegt. Het is aantrekkelijk uitgevoerd en heeft de potentie om heel veel mensen te bereiken. ZO is in belangrijke mate afhankelijk van online en voor de retail een lastig product, juist omdat het zo lang meegaat en de flessen niet vervangen hoeven te worden. 


Terug naar blog