Hoera Reflower bestaat 1 jaar!

Hoera Reflower bestaat 1 jaar!

Precies 1 jaar geleden begon het Reflower avontuur. Een abonnement op kunstbloemen, zou dat iets zijn waar mensen aan mee willen doen? “Ik kijk wel waar mijn bakfiets strandt en als het niks is verkoop ik de bloemen gewoon op marktplaats.”

Het testjaar is meer dan goed geslaagd. Ik heb duizenden kilometers gefietst en de Reflower boeketten kun je al op vele plekken in Amsterdam, Haarlem en het Gooi vinden. Samen met de members hebben we ruim 10.000 KG CO2 uitstoot bespaard!

Door de snelle groei van het bedrijf kan ik het natuurlijk niet meer alleen doen, daarom ben ik dolblij dat het Reflower team zich uitbreidt.

Op de eerste foto zie je Marion van der Mast (rechts) en Elsbeth Vermeulen (midden). Marion heeft jarenlange ervaring in zijden bloemen. Ze weet precies waar we de mooiste zijden bloemen kunnen vinden en is een expert in het samenstellen van boeketten. Ik leer veel van haar over het bloemschikken en ook over het ondernemen zelf. Neem gerust een kijkje op de website van Marion.

Elsbeth is een maandje geleden bij Reflower begonnen. Ze helpt mij met het opschalen van de start-up en is verantwoordelijk voor de processen en operations. Samen zijn wij de financiën ingedoken om te kijken hoe we sneller kunnen groeien. Daarnaast stapt Elsbeth ook op de bakfiets om bloemen te bezorgen. Neem een kijkje op het LinkedIn profiel van Elsbeth voor meer informatie.

Op de tweede foto zijn mijn stagiaires Mimi (rechts) en Tess (midden) te zien. Zij waren de eerste die reageerden op de mogelijkheid om stage te lopen, dus zij hebben de plekken gekregen. Het bevalt mij super goed. Mimi en Tess zijn enthousiast, werken hard (ook thuis), denken mee over de mogelijkheden, leren mij ook van alles en stappen net zo makkelijk op de bakfiets om een rondje bloemen te bezorgen of lopen een rondje met 1.000 flyers. De stage van 3 maanden is al bijna klaar en dat vind ik nu al jammer. Op de site staat dan ook een stage vacature. klik hier voor de stage vacature.

Op naar nog vele mooie jaren Reflower!

Terug naar blog