Hoe dan?

Hoe dan?

Wieteke de Best en Floortje Rasenberg zijn gestart met 'Hoe dan'? De Podcast

OVER 'HOE DAN'? - DE PODCAST

Vanuit hun behoefte om verdieping te zoeken op thema’s die ertoe doen, besloten Wieteke de Best en Floortje Rasenberg eind 2021 hun Podcast ‘Hoe Dan’ te starten. Met als doel mensen meer inhoud te geven op een ‘easy’ manier. Fun en inhoud gecombineerd. Onderwerpen die ons elke dag raken, zoals ‘ga je preventief naar een relatietherapeut of niet?’ en ‘wat is nu eigenlijk het echte effect van te weinig of slechte slaap op je mentale en fysieke prestaties?’.

Elke podcast geeft een kijkje in de persoonlijke dilemma's en ervaringen van Wieteke en Floortje, kwetsbaar, eerlijk, met wat zelfspot en gewoon zoals t is. Elke podcast sluit af met 3 praktische tips aan de luisteraar. Een top 3 van dingen die je morgen kunt toepassen.

Aflevering twee staat live op je favoriete podcast app. Deze keer over het onderwerp: beleggen.

Samen met Janneke Willemse van 'BlondjesBeleggenBeter' gaan ze in gesprek over 'Ik wil (geld verdienen met) beleggen, Hoe dan?'.

In een half uur kom je er onder andere achter wie zich een beetje schaamt voor dit onderwerp en over het psychologisch spel van beleggen...kun je het eigenlijk wel goed doen? Natuurlijk sluiten ze af met drie praktische tips! 

Als dank voor de deelname krijgt Janneke een beeldig Hoe dan? wisselboeket dat Reflower mogelijk maakt.

Over twee weken weer een nieuwe aflevering over 'Ik wil een goede ouder zijn, Hoe dan?'.

Like de podcast 'Hoe dan?'of abonneer je, zodat je niks hoeft te missen!

Over de eerste aflevering:
Voedingssupplementen om beter te presteren op werk? Waarom zou je dit doe ? En wat is nu echt het verschil in kwaliteit tussen supplementen? En wie geeft zijn kinderen dus blijkbaar ‘ongezonde’…?

Je hoort in de podcast over voeding suppletie en zoveel meer samen met founder en ex-CEO van de Vitaminstore Alain Vermeulen


#podcastoverbeleggen #voorbeginnerengevorderde #Hoedan? Ellyne Bierman - Hagen 💚💐♻️
Terug naar blog