Hockeyclub Westerpark 3e Lustrum

Hockeyclub Westerpark 3e Lustrum

Feest! De hockeyclub waar onze kinderen spelen, viert het derde lustrum. 15 jaar Westerpark!

Blog: Ellyne Bierman - Founder Reflower


Het enige Reflower marketinggeld dat we hebben uitgegeven, is aan deze club. We zijn sponsor van dit leuke bankje om ouders en kinderen veel kijkplezier te wensen. Op de bar staan altijd beeldige bloemen.

Tijdens het feest werd een kraampje aangeboden zodat ik met de leden van de club kon praten. Daar had ik geen zin in. Dat is niet commercieel gedacht maar ik wilde liever onderdeel zijn van het feest dan de hele dag achter een kraampje staan en abonnementen verkopen.


Ik heb bij de kraampjes gestaan. Kinderen geschminkt. Suikerspinnen gedraaid. En de buitenbar. Wat een goede beslissing. Zo ontzettend veel plezier gehad. Abonnementen verkocht? 0.


Ik ben lijncoördinator voor de kinderen die spelen in de teams onder 9 jaar.
Heb je daar tijd voor met een start-up? Nou ja, niet echt, maar ik vind het belangrijk om er tijd voor te maken.

Ik wil dat mijn kinderen gezond opgroeien en een leven lang gaan sporten. Nu leg je de basis voor sporten met plezier.

AMHC Westerpark draait op vrijwilligers. Dat betekent dat het op prijs wordt gesteld als ouders meedoen en zich inzetten.

Als iedere ouder te druk is, om tijd, kennis en energie bij te dragen, dan gaat dat ten koste van het sport en speelplezier van de kinderen. Je moet het wel aan mensen vragen durven om deel uit te maken van de verandering, het team of om zich in te zetten als vrijwilliger.

Het is leuk om onderdeel te zijn van het geheel.

Ik heb nieuwe vriendinnen en vrienden gemaakt, krijg inzicht in de systemen van de club. En het lijkt ook wel op elkaar, ledenadministratie en klantenservice. Teamindeling en routeplanningen. Opzeggingen en nieuwe leden.

Ik had natuurlijk gedacht dat meer ouders onze bloemen zouden bestellen, voor thuis of op kantoor. Is daarmee het sponsorschap mislukt? Nee hoor!

Als we meer marketinggeld te besteden hebben, gaan we met Fanseats meer sportclubs trakteren op zo’n leuk bankje én een bos bloemen op de bar.

 

Ik vind het belangrijk en leuk om kinderen te laten sporten. Sportclubs hebben geen grote begroting, die zijn blij met iedere vorm van sponsoring. En we wensen alle kinderen, ouders en grootouders veel kijkplezier. Op de club, thuis én op kantoor! Naar de wedstrijd en naar onze beeldige blijvende bloemen.

Dank aan Mireille Pallandt Kim Kesseler
Jacques Spaans Steven de Bruijn Eva Rutten Floris Harm Guido Meijer en vooral Eefje Mensing van Charante, zij stelde de vraag om te helpen. En natuurlijk dank aan alle trainers, coaches, medewerkers en vrijwilligers die het een feestje maken voor onze kinderen om te sporten! KNHB

Terug naar blog