Haal de lente in huis met Reflower

Haal de lente in huis met Reflower

Met de lente voor de deur is het tijd om de boel weer op te fleuren! Kunstbloemen zijn gemakkelijk te onderhouden en gaan langer mee. Hier zijn enkele tips om de lente in huis te halen met kunstbloemen:

  1. Kies bloemen die passen bij het seizoen

Haal het voorjaar in huis met bloemen die passen bij dit seizoen. Denk aan bloesem, tulpen, blauwe druifjes, narcissen en krokussen. Kunstbloemen in pasteltinten zijn ook een geweldige manier om het voorjaar in huis te halen.

  1. Gebruik verschillende texturen

Bloemen komen in alle vormen en maten. Combineer verschillende bloemen, takken en groen om een ​​meer realistische uitstraling te creëren. Denk aan bloemen met een zachte uitstraling, zoals rozen, en combineer ze met bloemen die een meer robuuste uitstraling hebben, zoals lelies.

  1. Kies de juiste vaas

Kies een vaas die past bij de stijl van je interieur en bij de bloemen die je hebt gekozen. Een doorzichtige glazen vaas is altijd een goede keuze omdat het de kleur van de bloemen benadrukt. Voor een meer rustieke uitstraling kun je kiezen voor een aardewerk vaas.

 

Met deze tips kun je gemakkelijk de lente in huis halen met kunstbloemen. Het enige wat je nodig hebt is een beetje creativiteit en verbeeldingskracht om een ​​prachtig boeket te maken dat je hele huis zal opfleuren.

Terug naar blog