Groeivoer podcast aflevering 96

Groeivoer podcast aflevering 96

Luister nu naar aflevering 96 van de Groeivoer podcast! De podcasts van Groeivoer met Gerhard te Velde zijn bedoeld ter inspiratie en gaan over business, ondernemen, bedrijfsgroei en persoonlijke groei. In aflevering 96 ben ik te gast.

Wil je weten hoe ik op het idee van Reflower ben gekomen, waar het bedrijf op dit moment staat en meer? Dan raad ik je zeker aan om de podcast te luisteren. 

Klik hier om de aflevering te luisteren. Veel plezier!

 

 

Ellyne Bierman is "Boss Bloemen" - oprichter van Reflower. Bij Reflower sluit je een abonnement af op één van de vele prachtige bossen kunstbloemen in hun assortiment. Uitgekeken op je bos bloemen? Dan ruil je'm gewoon om voor een andere. Ideaal voor thuis, of op de zaak.

Reflower bindt de strijd aan met wegwegbloemen. Een bos bloemen staat meestal maar een weekje en wordt daarna simpelweg afgedankt. Heel onduurzaam dus. Dat kan anders, dacht Ellyne en zo werd Reflower geboren. Een idee met een purpose. Een schaalbaar idee. En een vrolijk bedrijf!

Reflower is een zeer kansrijk businessmodel want duurzame producten hebben de toekomst en de markt voor bloemen in Nederland is enorm. Om van de internationale potentie nog maar te zwijgen.  Het is dan ook niet zo gek dat Ellyne met haar bedrijf genomineerd is om Ondernemer van het jaar te worden, door ondernemersplatform De Ondernemer.nl

Hoe is Ellyne op haar idee gekomen? Hoever is ze nu met haar concept? Is het alleen een Amsterdams feestje of kan ze dit ook groter uitrollen? En hoe laat je een bedrijf groeien zonder zelf alles te moeten doen? Dat is een uitdaging waar Ellyne zeker mee te maken krijgt. Je hoort dit en meer in deze aflevering. 

Veel luisterplezier met deze nieuwe aflevering!

Gerhard te Velde
gerhard@groeivoer.nl

Terug naar blog